Eettafels rond hout

Eettafels rond hout

Ronde houten tafel

Waar (recht)hoekige meubels een gevoel van richting en orde creëren, brengen ronde meubels juist een bepaalde zachtheid en flow in je interieur. En wat is nu een betere manier om dat te implementeren dan met een ronde houten tafel? De ronde houten tafels van Profijt Meubel zorgen dat materiaal en vorm elkaar versterken ten behoeve van hetzelfde doel: om van jouw huis een thuis te maken. Neem op je gemak een kijkje in ons aanbod en ontdek de mogelijkheden van een ronde tafel van hout!

Producten 1-24 van 226

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Producten 1-24 van 226

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Waarom een ronde tafel in plaats van een rechthoekige?

Als je kiest voor een ronde houten eettafel, dan ben je ervan verzekerd dat iedereen aantal elkaar moeiteloos kan aankijken. Dit maakt samen eten ook een stuk gezelliger! Een houten ronde tafel biedt ook veel mogelijkheden betreffende tafelpoten. Zo kun je kiezen voor vier strakke poten of een enkel onderstel in het midden van de tafel – die laatste optie zorgt dat je overal kunt zitten zonder last te hebben van tafelpoten die in de weg zitten. Maar ook als het om salontafels of bijzettafeltjes gaat zijn de ronde uitvoeringen zeer gewild, vooral bij mensen voor wie ruimtebesparing een belangrijke factor is. Het gebrek aan hoeken maakt deze tafeltjes tevens een stuk veiliger, met name voor de jongste leden van het gezin – of de onhandige.

Ons assortiment ronde houten tafels

Bij Profijt Meubel hebben we ronde houten tafels in verschillende soorten en maten. Zo hebben we ronde houten eettafels en ronde bijzettafels. Ook houten salontafels zijn bij ons verkrijgbaar in diverse ronde modellen. Daarbij heb je de keuze uit verschillende houtsoorten, afwerkingen en kleuren. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de mogelijkheden op het gebied van tafelpoten! Op dit moment zijn bijvoorbeeld eettafels met spinspoot erg populair – deze zijn behalve in rechthoekige ook in ronde en ovale uitvoeringen leverbaar. Kortom, er zijn mogelijkheden te over op het gebied van houten ronde tafels!

Ja, ik wil een houten ronde tafel kopen!

Als je denkt de perfecte houten ronde tafel gevonden te hebben, dan kun je deze direct bij ons online te bestellen. Bij alle tafels in ons assortiment staat aangegeven of deze meteen uit de voorraad leverbaar is. Is dat het geval, dan garandeert Profijt Meubel naast de laagste prijs ook een snelle levering. Bovendien is Profijt Meubel is CBW-erkend -  jij als consument profiteert hiermee van extra goede voorwaarden. Je krijgt bijvoorbeeld standaard twee jaar garantie op je aankoop. Je bent natuurlijk ook van harte welkom bij een van de Profijt Meubel winkels bij jou in de buurt. We hebben tientallen vestigingen door heel Nederland, waar je van harte welkom bent om onze tafels in het echt te bekijken. Ons deskundig personeel helpt je ook graag met een persoonlijk interieuradvies!