Bij Profijt Meubel hoef je je nooit af te vragen te maken of je teveel betaalt voor je nieuwe meubelen, bij Profijt Meubel profiteer namelijk altijd van de laagste prijsgarantie. Dit houdt in dat je recht hebt op teruggave van het prijsverschil indien een gekocht product elders goedkoper aangeboden wordt. De laagste prijsgarantie van Profijt Meubel kent de volgende voorwaarden:

 • De laagste prijsgarantie heeft alleen betrekking op identieke producten die tegen dezelfde garantie- en servicevoorwaarden gekocht konden worden op hetzelfde tijdstip als de aankoop bij Profijt Meubel.
 • De laagste prijsgarantie kan ingeroepen worden binnen 7 dagen nadat de aankoop gedaan is (let op hier geldt de aankoopdatum, dus niet de leverdatum).
 • De laagste prijsgarantie heeft alleen betrekking op prijzen die voor elke consument toegankelijk zijn.
 • De laagste prijsgarantie geldt voor aanbieders die binnen 20 kilometer van de Profijt Meubel vestiging van de aankoop gevestigd zijn.
 • Het prijsverschil dient aangetoond te worden door middel het overleggen van drukwerk (folder, prijskaart, prijslijst etc) van de betreffende aanbieder of een afbeelding van de betreffende reclame uiting.
 • Profijt Meubel houdt zich het recht voor om een proefaankoop te doen alvorens tot terugbetaling over te gaan.
 • Om in aanmerking te komen voor de regeling dient de originele aankoopbon overlegd te worden.Op de aankoop bon moet de datum van aankoop vermeld staan.
 • De terugbetaling bestaat uit 110% van het prijsverschil.
 • Als u recht heeft op terugbetaling heeft u de keuze uit contante terugbetaling of overmaken op uw bankrekening.
 • Indien het aankoopbedrag om enigerlei reden in de toekomst restitueert wordt zal de 110% terugbetaling inzake de laagste prijsgarantie volledig verrekend worden.
 • Showroommodellen zijn te allen tijden uitgesloten van de laagste prijsgarantie.

laagste prijs garantie

Laagste prijsgarantie

Bij Profijt Meubel betaal je nooit te veel! Je profiteert namelijk van onze laagste prijsgarantie. Vind je een identiek artikel elders goedkoper? Wij betalen je het prijsverschil plus 10% extra terug! De laagste prijsgarantie van Profijt Meubel kent de volgende voorwaarden:

 1. De laagste prijsgarantie heeft alleen betrekking op identieke producten die tegen dezelfde garantie- en servicevoorwaarden gekocht konden worden op hetzelfde tijdstip als de aankoop bij Profijt Meubel.
 2. De laagste prijsgarantie kan ingeroepen worden binnen 7 dagen nadat de aankoop gedaan is (let op hier geldt de aankoopdatum, dus niet de leverdatum).
 3. De laagste prijsgarantie heeft alleen betrekking op prijzen die voor elke consument toegankelijk zijn.
 4. De laagste prijsgarantie geldt voor aanbieders die binnen 20 kilometer van de Profijt Meubel vestiging van de aankoop gevestigd zijn.
 5. Het prijsverschil dient aangetoond te worden door middel het overleggen van drukwerk (folder, prijskaart, prijslijst etc) van de betreffende aanbieder of een afbeelding van de betreffende reclame uiting.
 6. Profijt Meubel houdt zich het recht voor om een proefaankoop te doen alvorens tot terugbetaling over te gaan.
 7. Om in aanmerking te komen voor de regeling dient de originele aankoopbon overlegd te worden.Op de aankoop bon moet de datum van aankoop vermeld staan.
 8. De terugbetaling bestaat uit 110% van het prijsverschil.
 9. Als u recht heeft op terugbetaling heeft u de keuze uit contante terugbetaling of overmaken op uw bankrekening.
 10. Indien het aankoopbedrag om enigerlei reden in de toekomst restitueert wordt zal de 110% terugbetaling inzake de laagste prijsgarantie volledig verrekend worden.
 11. Showroommodellen zijn te allen tijden uitgesloten van de laagste prijsgarantie.