Hoekbank

Hoekbank kopen?

De hoekbank is dé trend van dit moment voor een comfortabele zithoek. Bij Profijt Meubel kun je een eigen hoekbank opstellen, met bijvoorbeeld een lounge-element, longchair of hocker. De meest bekende variant bestaat uit twee rechte zitgedeeltes met daartussen een hoek als koppelstuk. Een nieuwe versie van dit relaxte zitmeubel is het rechte zitgedeelte met daaraan een longchair. Deze longchair wordt aan de rechter- of linker kant van de bank bevestigd. Op dit uitgestoken zitgedeelte kun je heerlijk onderuit zakken. Wist je trouwens dat je veel van de hoekbanken kunt samenstellen als een U-bank?

Producten 1-24 van 103

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Producten 1-24 van 103

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Stoffen of leren hoekbank

Wil je naast de laagste prijs en uitstekende kwaliteit ook nog genieten van snelle levertijden, prima service en zorgeloze garantie, dan ga je naar Profijt Meubel. Want voor een voordelige hoekbank van uitstekende kwaliteit kun je eigenlijk maar op één adres terecht. Profijt Meubel heeft hoekbanken in vele verschillende uitvoeringen en met talloze mogelijkheden. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen uit vele soorten leder en stof en uiteraard vele verschillende kleuren.

Onze deskundige collega's in de winkel helpen je graag om jouw voordelige hoekbank helemaal op maat samen te stellen aan de hand van de vele opties. Zo kunnen veel van onze hoekbanken geleverd worden met opties zoals een relaxfunctie, een slaapfunctie en verstelbare hoofdsteunen. Ook kun je de bank verder personaliseren aan de hand van bijvoorbeeld een bies of contraststiksel, verschillende soorten poten en natuurlijk sierkussens. Zoals je merkt zijn de mogelijkheden zijn zeer ruim bij Profijt Meubel. En toch profiteer je altijd van de laagste prijsgarantie en uitstekende service. Voor extra zorgeloze zekerheid kun je bovendien altijd kiezen voor extra garantie; onze deskundige collega's in de winkel vertellen je er graag meer over.

Goedkope hoekbank

Met de omruilgarantie kun je bovendien met een gerust hart uw keuze maken, want deze omruilgarantie geldt ook voor al onze gestoffeerde hoekbanken. Dat is het voordeel van kopen bij een CBW-erkend meubelbedrijf. Veel van onze voordelige hoekbanken zijn overigens snel leverbaar en leverbaar met 5 jaar lang 100% garantie door middel van de All-in house garantie. Voor een goedkope hoekbank, snel geleverd en met uitgebreide garantie kun je dus maar op één plek terecht: Profijt Meubel!