2 Zitsbank

2 Zitsbank

2 persoons bank

Voor iedere prijsklasse is een perfecte 2 zitsbank te vinden. Alle 2 zitsbanken van Profijt Meubel bieden niet alleen uitstraling maar ook het juiste comfort. Hieronder vind je een groot aantal banken zoals deze ook in al onze winkels te zien zijn. Liever een andere stof, kleur, of wil je bijvoorbeeld andere poten of een bies? Dan helpen we je graag verder in de winkel! 

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Stoffen of leren 2 zitsbank?

Met een stoffen 2 zitsbank kun je veel kanten op. Met het Profijt Meubel Stoffenconcept kun je een nieuwe bank aankleden zoals jij dat wilt. Ook lederen tweezitsbanken kunnen naar jouw smaak worden samengesteld. 

Waarom zou je teveel betalen voor mooi wonen als het ook voordelig kan? Profijt Meubel bied je een 2-zits bank in diverse stijlen; van klassiek tot en met de laatste trend! Wij bieden je scherpe prijzen, betaalgemak en snelle levertijden. En met onze All in Service heb je 5 jaar lang garantie en extra service, zodat je zorgeloos kunt genieten van jouw aankoop. Wil je meer informatie over een 2-zitsbank en ons grote aanbod kwaliteitsmeubelen? Je bent van harte welkom bij een van onze vestigingen bij jou in de buurt. Voor de adressen verwijzen wij je naar onze winkelpagina.