Banken

Producten 1-24 van 128

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Producten 1-24 van 128

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Bank kopen?

Profijt Meubel heeft een grote collectie voordelige banken, altijd voorzien van de laagste prijsgarantie. In onze winkels vind je onder andere een 2-zits bank, 2,5-zits bank, 3-zits bank en hoekbank. Op deze pagina vind je banken zoals deze ook in de winkels te zien zijn, maar de mogelijkheden zijn eindeloos. Met de uitgebreide Profijt Meubel stoffen- en ledercollectie kun je altijd een stof- of leersoort vinden die naar je smaak is. Heb je liever naast een andere stof- of leersoort ook een andere kleur en/of opstelling? Wij laten je graag in één van onze winkels de mogelijkheden zien!

Profijt Meubel begrijpt als geen ander dat je graag een goedkope bank aanschaft, maar voor je geld wel een degelijke kwaliteit wil hebben. Niets is zo persoonlijk als de inrichting van een huis en de bank is daarbij het visitekaartje bij uitstek. Daarnaast is het belangrijk dat de bank makkelijk in onderhoud is en tegen een stootje kan. Profijt Meubel biedt op al haar banken volledige CBW-garantie, waarmee je jarenlang plezier hebt van de aangekochte bank. 

Banken in alle modellen

Het zoeken van een nieuwe bank is altijd een leuke zoektocht naar inspiratie. Bij Profijt Meubel tref je U-banken, hoekbanken en natuurlijk bankstellen. In onze webshop kun je een keuze maken uit de meest populaire uitvoeringen, stoffen en kleuren. Op dit moment zijn bijvoorbeeld grijze banken erg populair.

Leren of stoffen bank

Een tijdloze verschijning in de Nederlandse huiskamers is de stoffen bank. Een bank van stof heeft als grote voordeel dat deze verkrijgbaar is vanaf een zeer scherpe prijs. Een scherpe prijs betekent echter niet dat je hoeft in te leveren op de kwaliteit van de bank. Dit maakt het inrichten van je woonkamer leuk!
Leren banken zijn erg praktisch en gaan jarenlang mee. Daarnaast geven de banken van leder je woonkamer een stoere uitstraling.