€ 49,00 - € 299,00
€ 299,00
€ 49,00

Toon alle producten

Toon alle producten

All In House Service: de service van Profijt Meubel die ervoor zorgt dat je 5 jaar lang zorgeloos kunt genieten van je nieuwe zitmeubelen en karpetten.

Bij aanschaf van je nieuwe meubelen kun je de All in House Service afsluiten. Voor een geringe meerprijs per zitplaats of per karpet ontvang je niet alleen een speciaal ontwikkeld verzorgings-/beschermingsproduct, maar ook 5 jaar aanvullende service. Deze aanvullende service bestaat uit constructieservice en vlekkenservice. All in House Service biedt 5 jaar aanvullende service op problemen die niet onder de normaal geldende fabrieksgaranties vallen. Je bent voor deze periode dus gegarandeerd van professionele hulp bij eventuele calamiteiten. En is het nodig, dan wordt de service gewoon bij je thuis verricht. Download hier de brochure of vraag je winkel om je verder te informeren.

5 jaar aanvullende constructieservice op banken, met onder andere:

Verwijderen van pilling bij textiel
Opspannen van de bekleding als deze overmatig is gaan rimpelen of plooien
Verstevigen en/of opvullen van vaste zittingen als deze overmatig zijn gaan inzakken.
Aanspannen van singelbanden.
Herstellen of vervangen van nosagveren of binnenvering.
Repareren van losgeraakte stiknaden.
Herstellen van bedieningsmechanieken.
Verstevigen en/of opvullen van losse bankkussens.
Verhelpen van piep- en kraakgeluiden.
Vastzetten van losgeraakte verbindingen.
Vastzetten van losgeraakte knopen.
Herstellen of vervangen van gebroken regelwerk.
Vastzetten van losse verenclips.
Herstellen of vervangen van elektrische delen zoals motoren, trafo’s.

5 jaar bescherming & vlekkenservice op banken, fauteuils, stoelen & karpetten:

Indien je een meubel aanschaft met een bekleding van textiel of een karpet van textiel, dan voorzie je dit zelf van een hoogwaardige textielbescherming. De onzichtbare vezelbeschermer maakt het oppervlak optimaal vlekwerend en daarmee zeer gebruiksvriendelijk. Door deze bescherming zijn vlekken eenvoudig te reinigen en krijgen vloeistoffen geen kans om een blijvende vlek te veroorzaken in de meubelstof of karpet. Wanneer er onverwacht toch een blijvende vlek ontstaat, kun je een beroep doen op onze professionele service.

5 jaar verzorging & vlekkenservice op banken, fauteuils & stoelen:

Je ontvangt voor de volledige serviceperiode hoogwaardige verzorgingsproducten. De verzorgingsproducten zorgen ervoor dat het leder of lederlook de benodigde ‘voeding’ krijgt zodat het zijn natuurlijke souplesse behoudt, optimaal wordt beschermd en volledig kan worden gereinigd. Wanneer er onverwacht een blijvende vlek ontstaat op het meubel kun je een beroep doen op onze professionele service. Voor geschuurd, gewaxt en geolied leder geldt een beperkte vlekkenservice. Deze service geldt alleen voor dranken en voedingsmiddelen.

Wil je graag meer weten over 5 jaar All In House Service of gelijk aanschaffen? De winkel waar je je meubel(en) hebt gekocht helpt je graag verder. Vraag hieronder meer informatie aan en je wordt uiterlijk de eerstvolgende werkdag terug gebeld of gemaild.

Bij welke winkel heb je meubelen besteld?

Met welke achternaam is de bestelling geplaatst?

Het ordernummer vind je op je bestellingsoverzicht. De winkel kan hiermee snel je gegevens terugvinden.

Wil je per e-mail geïnformeerd worden? Vul dan hier je e-mailadres in.

Wil je graag worden teruggebeld? Vul dan hier je telefoonnummer in

All in House service: 5 jaar zorgeloos genieten