Een houten salontafel maakt uw zithoek af!

  Maak uw woonkamer compleet met een van onze mooie houten salontafels. Houten salontafels hebben een natuurlijke uitstraling en zorgen voor een warme sfeer in uw zithoek. De structuur en de kleur van het hout geven de zithoek een open en gezellig karakter. Bekijk hier ons complete assortiment salontafels.

  Bezoek Profijt Meubel

  Maak uw keus uit de vele mogelijkheden

  Natuurlijk zijn er veel verschillende soorten houten salontafels verkrijgbaar. Niet alleen in stijl, maar ook in de gebruikte houtsoort kan bijna eindeloos gevarieerd worden. Veel gebruikte houtsoorten voor de fabricage van salontafels zijn eikenhout, teakhout en acaciahout. Deze houtsoorten hebben elk zeer verschillende eigenschappen en uiterlijke kenmerken, zo is acaciahout een stuk donkerder dan teak en geeft het uw zithoek een compleet andere uitstraling. Ook kan de vorm een groot verschil maken in uw woonbeleving. Een vierkante tafel neemt minder ruimte in beslag en zorgt ervoor dat u voldoende beweegruimte over houdt. De meeste huishoudens kiezen echter voor een rechthoekige salontafel. Ook hier is de keuze weer uitgebreid te noemen. Kies bijvoorbeeld voor een salontafel met laadjes of een onderblad. Ideaal voor uw krantje op te bergen!

  Stel een aflopende volgorde in

  30 product(en)

  Per pagina
  Stel een aflopende volgorde in

  30 product(en)

  Per pagina

  Onderhoud van uw houten salontafel

  Een salontafel krijgt veel te maken met vocht en hitte, er zullen immers (hete) drankjes op geplaatst worden. Bij onbehandeld hout is het van belang dat vochtige plekken, bijvoorbeeld kringen om een koffiekopje, snel worden verwijderd. Dit vocht kan in het hout trekken wat zorgt voor lelijke beschadigingen. Om uw nieuwe houten salontafel te beschermen tegen het intrekken van vocht kunt u in onze winkels een ruim aanbod onderhoudsproducten vinden, hiermee houdt u uw nieuwe tafel langer mooi. Daarnaast kunt u profiteren van de 'All in House Service' waar u 5 jaar garantie heeft op uw nieuwe meubelen. Ook problemen die niet onder de normaal geldende fabrieksgarantie vallen, zijn hiermee ingedekt waardoor u zorgeloos kunt genieten.

  Bekijk online of bezoek één van de winkels

  Kom langs in één van onze winkels om zelf onze houten salontafels te bekijken of om meer informatie te verkrijgen over het onderhoud van uw nieuwe tafel. U kunt ook een selectie van onze collectie salontafels bekijken in de webshop.


   

  Laagste prijsgarantie  

  Outlet Profijt Meubel 

  Showroom Profijt Meubel 

    Prijsgarantie Profijt Meubel               Profijt Meubel Outlet Profijt Meubel Showroom