Barkrukken

Barkrukken

Barkruk kopen?

Profijt Meubel heeft een diverse collectie barkrukken. Een barkruk is vooral handig in kleinere ruimtes. In steeds meer woningen zie je lederen barkrukken, stoffen barkrukken en zeker de ontzettend populaire houten barkrukken. Profijt Meubel heeft regelmatig trendy barkrukken in de collectie die je kunt bestellen in de gewenste kleur en uitvoering.

Producten 1-12 van 18

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-12 van 18

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Leren barkruk

Barkrukken zijn verkrijgbaar met verschillende bekledingen. Zo kun je kiezen voor een leren barkruk, een materiaal dat over het algemeen makkelijker in onderhoud is. Leren barkrukken zijn makkelijk met een doekje af te doen, en daardoor erg onderhoudsvriendelijk. Een barkruk van leder ziet men steeds meer in keukens waar weinig ruimte is. Maar zeker ook in grote ruimtes kunnen lederen barkrukken de inrichting een bijzonder accent geven.

Barkruk stof

Een barkruk van stof of lederlook heeft ten opzichte van een lederen barkruk natuurlijk een groot prijsvoordeel. Bovendien is een barkruk van stof vaak in ontzettend veel verschillende kleuren te krijgen, meer informatie daarover geven we je graag in de winkel. Populaire kleuren voor stoffen barkukken zijn bijvoorbeeld wit, crème en groen. Maar ook zwarte barkrukken en bruine barkrukken ziet men steeds meer in de Nederlandse keukens en woonkamers.