Ronde bijzettafel

Ronde bijzettafel

Ronde bijzettafel

Vanwege het gebrek aan hoeken heeft een ronde bijzettafel over het algemeen een kleinere voetafdruk dan een vierkante bijzettafel of een rechthoekige bijzettafel. Dat maakt het een uitstekende keuze voor de kleinere woonkamer! Ben jij op zoek naar een kwalitatief hoogwaardige maar betaalbare ronde bijzettafel? Neem dan een kijkje in de collectie ronde bijzettafeltjes van Profijt Meubel!

Producten 1-24 van 193

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Producten 1-24 van 193

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Waarvoor gebruik je een rond bijzettafeltje?

Afgezien van het feit dat ronde bijzettafels doorgaans minder ruimte in beslag nemen, zijn ze werkelijk ideaal voor huishoudens met jonge kinderen; ze hebben immers geen scherpe hoeken waar kinderen zich aan kunnen stoten. Maar ook vanuit een esthetisch oogpunt kan een ronde bijzettafel een grote toegevoegde waarde hebben. In tegenstelling tot de ‘strenge’ impressie die rechthoekige meubels achterlaten, creëren meubels met ronde vormen een comfortabele, ontspannen uitstraling. Het is algemeen bekend dat een ronde eettafel een gevoel van intimiteit opwekt, doordat iedereen aan tafel elkaar goed kan zien. Een rond bijzettafeltje gebruik je dan wel op een andere manier, maar het creëert hetzelfde visuele effect. Dat is de magie van de cirkel: perfect op elke manier. Net als onze ronde bijzettafeltjes!

Ons assortiment ronde bijzettafeltjes

Profijt Meubel heeft een schitterende collectie ronde bijzettafeltjes in diverse uitvoeringen, afmetingen en materialen. Zo hebben we bijvoorbeeld stoere ronde bijzettafels met een houten tafelblad en een metalen onderstel; deze staan fantastisch in onder andere industriële en Scandinavische interieurs!

We hebben tevens een aantal geweldige sets van twee of drie ronde bijzettafeltjes in verschillende afmetingen. Deze kun je bij elkaar in een cluster plaatsen of op verschillende plekken neerzetten. Je kunt ze ook in elkaar schuiven en de kleinere modellen alleen tevoorschijn halen als je bezoek hebt.

Een deel van onze ronde bijzettafels maakt overigens deel uit van een compleet woonprogramma, met onder andere salontafels, eettafels, tv-meubels en kasten in dezelfde stijl en afwerking. Deze woonprogramma’s zijn speciaal ontworpen om een stijlvol en rustgevend geheel van je interieur te maken!

Ja, ik heb interesse in een ronde bijzettafel!

Heb je al een leuk rond bijzettafeltje op het oog? Wacht dan niet langer en plaats vandaag nog je bestelling bij Profijt Meubel! Je profiteert bij ons niet alleen van de laagste prijs, maar ook van een hele goede service. De vele positieve recensies die onze tevreden klanten hebben achtergelaten bevestigen dat je bij Profijt Meubel altijd een aankoop doet waar je een goed gevoel aan overhoudt. Als doorgewinterde meubelspecialist begrijpen we echter ook dat veel mensen het prettig vinden om een nieuw meubelstuk eerst even in het echt te bekijken. Dat kan bij een van de 35 Profijt Meubel winkels die er in Nederland te vinden zijn. Langskomen is sowieso een aanrader, want je kunt naar hartenlust inspiratie opdoen voor je interieur!