12 producten

12 producten

3 Zitsbank

De driezitsbank is de meest voor de hand liggende keuze als het aankomt op de aanschaf van een nieuwe bank. We zien dan ook steeds vaker een moderne 3 zitsbank in de Nederlandse huishoudens. Een driepersoonsbank biedt voldoende ruimte voor drie volwassenen, hoewel de ene 3 persoons bank natuurlijk meer ruimte biedt dan de ander. Bij Profijt Meubel heb je volop keus uit verschillende uitvoeringen en stijlen. Bovendien heb je bij ons alle vrijheid om een driezitsbank samen te stellen zoals jij hem het liefste in huis haalt!

12 producten

 1. 3 zitsbank Ridgway antraciet
  voorraad
  3 zitsbank Ridgway antraciet
  € 679,00
  • Uit voorraad leverbaar
 2. 3 zitsbank Licenza
  voorraad
  3 zitsbank Licenza
  € 949,00
  • Uit voorraad leverbaar
 3. Hoekbank Sinton + HR-schuim zitting
  voorraad
  Hoekbank Sinton + HR-schuim zitting
  € 1.399,00
  • Uit voorraad leverbaar
 4. 3 zitsbank Sinton hunter
  voorraad
  3 zitsbank Sinton hunter
  € 729,00
  • Uit voorraad leverbaar
 5. Hoekbank Sinton + HR-schuim zitting
  voorraad
  Hoekbank Sinton + HR-schuim zitting
  € 1.399,00
  • Uit voorraad leverbaar
 6. 3 zitsbank Creon grijs + Boxspring-zitting
  voorraad
  3 zitsbank Creon grijs + Boxspring-zitting
  € 1.084,00
  • Uit voorraad leverbaar
 7. 3 zitsbank Tempa grijs
  voorraad
  3 zitsbank Tempa grijs
  € 659,00
  • Uit voorraad leverbaar
Geen verdere producten.

Ons 3 zitsbank assortiment

Vele mensen hebben in ons uitgebreide assortiment reeds de perfecte driepersoonsbank gevonden. Dat is ook niet zo verwonderlijk, want bij Profijt Meubel kun je kiezen uit een breed scala aan uitvoeringen. Een bank die als 3 zits wordt beschouwd is verkrijgbaar in twee hoofdvarianten: met 2 grote zitkussens of met 3 normale zitkussens. Een 3 persoons bank kan in zijn eentje de blikvanger van je woonkamer zijn, maar je kunt hem natuurlijk ook combineren met bijvoorbeeld een bijpassende fauteuil of 2 zits bank. Profijt Meubel biedt bovendien keuze uit vele materialen en kleuren. Zo kun je kiezen voor een driezitsbank met een stoffen of een lederen bekleding. Daarbij bieden veel van onze driezits banken verschillende aanpassingsmogelijkheden. Heb je bijvoorbeeld een 3 persoons bank gevonden waar bij het model en de afmetingen perfect zijn, maar de stof niet? Dat is geen enkel probleem! Wij kunnen de bank voor je bekleden in de stof en kleur die jij wil hebben! Veel modellen bieden tevens verschillende bankpoten en/of armleuningen om uit te kiezen. Bij ons creëer je heel eenvoudig de ideale driezitsbank! Is een driezitsbank toch niet zo praktisch in jouw interieur? Dan kun je ook kiezen voor bijvoorbeeld een bankstel of een hoekbank. Profijt Meubel biedt voor ieder wat wils!

Ja, ik wil een driezitsbank kopen!

Heb je al een mooie driezitsbank op het oog? Waar wacht je dan nog op? Om de prijs hoef je het bij Profijt Meubel in elk geval niet te laten! Ook over onze dienstverlening zijn klanten heel tevreden. We garanderen een snelle levering, en als je nieuwe 3 persoons bank achteraf toch niet 100% bevalt kun je gebruik maken van onze omruilgarantie (alleen van toepassing op zitmeubelen). Daarbij is Profijt Meubel aangesloten bij de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Wil je de driepersoonsbank die je op het oog hebt toch liever eerst even uitproberen voordat je een definitieve beslissing maakt? Kom dan gewoon eens langs bij een van de Profijt Meubel vestigingen. Hier kun je tevens bij ons deskundig personeel terecht voor antwoorden op je vragen en een gedegen advies.