Eetkamerstoelen

Als we het hebben over het inrichten van een eetkamer, dan denken we natuurlijk eerst aan typisch eetkamer meubilair: de eettafel en de eetstoelen. Met name die laatste hebben een belangrijke rol; ze zijn tegelijkertijd zeer bepalend voor de sfeer in de eetkamer. Maar stoelen voor de eetkamer zijn niet alleen een visitekaartje voor iedereen die bij je op bezoek komt, ze moeten natuurlijk ook comfort bieden aan degene die erop zit. Ben je nog op zoek naar een paar mooie en degelijke eetkamerstoelen voor een zacht prijsje? Bij Profijt Meubel ben je aan het juiste adres!

Producten 1-24 van 107

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Producten 1-24 van 107

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Mixen en matchen met eettafel stoelen

In plaats van te kiezen voor een set van allemaal dezelfde eetkamerstoelen, kiezen veel interieurontwerpers er tegenwoordig voor om verschillende eetstoelen rond de tafel te zetten. Als jij dat ook graag zou willen doen, dan moet je wel bedenken dat het belangrijk is om een element van consistentie te hebben. Er zijn verschillende manieren waarop je dat kunt realiseren:

  • Kies voor dezelfde stoelen, maar dan in verschillende kleuren.
  • Kies voor allemaal dezelfde stoelen, en vul deze aan met twee andere stoelen met armleuningen aan de hoofdeinden van de tafel.
  • Hou de kleur consistent en leef je uit met vormen.
  • Vervang de eetkamerstoelen aan een lange kant van de tafel met een eetbank.
  • Creëer een visuele consistentie door te kiezen voor verschillende stoelen uit hetzelfde tijdperk (bijvoorbeeld allemaal anders, maar wel allemaal uit de jaren 70).

Ons eetkamerstoelen assortiment

Profijt Meubel biedt een indrukwekkend assortiment eettafel stoelen in alle denkbare modellen, materialen en kleuren. Industriële eetstoelen, design eetstoelen, klassieke eetstoelen… het is allemaal bij ons verkrijgbaar. We hebben eetstoelen met armleuningen en zonder armleuningen, leren eetkamerstoelen en stoffen eetkamerstoelen, stoelen met een stoer metalen frame en met houten stoelpoten. Bij veel eetkamerstoelen kun je ook nog eens kiezen uit allerlei handige opties, zoals handgrepen, parketwieltjes en/of verschillende typen armleuningen.

Eetstoelen combineren met een eetbank?

Naast een uitgebreide collectie eetstoelen heeft Profijt Meubel ook een aantal eetbanken in het assortiment. Een aantal series bieden zelfs eetstoelen en eetbanken in exact dezelfde stijl en kleur. Zo kun je een heel mooi geheel creëren!

Ja, ik heb interesse in een eetkamer stoel!

Heb je al een mooie eetkamerstoel uitgezocht bij Profijt Meubel? Een uitstekende keuze, want bij ons doe je een aankoop waar je altijd een goed gevoel aan overhoudt! Dat bewijzen de vele goede recensies van onze klanten wel. We garanderen een snelle levering van je nieuwe eettafel stoelen, en je profiteert van een gratis omruilgarantie op onze zitmeubelen (niet geldig bij aankoop van outlet meubelen). Wil je onze collectie eetstoelen toch liever eerst even van dichtbij bewonderen? Dat is geen enkel probleem, want Profijt Meubel heeft winkels door heel Nederland. Er is dus altijd wel een vestiging bij jou in de buurt te vinden. Je kunt ook bij onze winkels terecht als je behoefte hebt aan een gedegen advies met betrekking tot de aanschaf van eetstoelen. Onze deskundige medewerkers staan je graag te woord!