€ 1.018,00 - € 1.739,00
€ 1.739,00
€ 1.018,00

8 producten

8 producten

Bankstel

8 producten

Van laag naar hoog sorteren Van hoog naar laag sorteren

Wil je een nieuw bankstel kopen? Dan zal je ongetwijfeld wensen hebben met betrekking tot stijl, materiaal, bekleding en kleur. Logisch natuurlijk, want een bankstel is zeer bepalend voor de uiteindelijke uitstraling van je woonkamer. Het kan echter een flinke uitdaging zijn om een bankstel te vinden dat alle punten op je lijstje aftikt en ook nog eens betaalbaar is. Tenzij je shop bij Profijt Meubel! Bij ons kun je namelijk terecht voor het grootste aanbod bankstellen met de laagste prijs garantie. Bovendien bieden wij volop mogelijkheden om je bankstel geheel naar jouw wensen samen te stellen. Is je interesse gewekt? Bekijk onze collectie bankstellen online of kom langs in een van onze winkels!

Geen verdere producten.

Waarom een bankstel?

Bankstellen bestaan uit twee dezelfde banken, veelal in verschillende afmetingen. Zo heb je bijvoorbeeld sets van 2.5 zitsbanken en 3-zitsbanken. Een groot voordeel van een bankstel is dat je doordat ze hetzelfde design hebben, gemakkelijk rust en eenheid in je woonkamer kunt creëren. Bovendien biedt een bankstel aanzienlijk meer flexibiliteit dan een hoekbank. Waar je een hoekbank vaak maar op één manier kunt neerzetten (wat bij een verhuizing naar een nieuwe woning nogal eens problemen oplevert), kun je met twee losse banken eindeloos experimenteren met verschillende opstellingen. 

Ons assortiment bankstellen

Het online aanbod van Profijt Meubel biedt al een aardig beeld van de verschillende bankstellen die er bij ons verkrijgbaar zijn. Er zijn voor elke denkbare interieurstijl passende uitvoeringen te vinden. Bij de meeste bankstellen in ons assortiment zijn diverse aanvullende opties mogelijk. Hierbij kun je denken aan verschillende soorten bankpoten, maar ook aan hoofdsteunen of een relaxfunctie. Er is echter nog veel meer mogelijk! Aan de hand van ons Stoffenconcept kun je het gewenste bankstel laten bekleden met stof of leer in een kleur naar keuze. Vanzelfsprekend kunnen wij er ook voor zorgen dat je nieuwe bankstel netjes bij jou thuis wordt afgeleverd. Kortom: met Profijt Meubel woon je mooier voor minder geld!

Ja, ik wil een bankstel kopen!

Zodra je eenmaal een nieuw bankstel hebt uitgezocht, dan kun je natuurlijk niet wachten tot je ervan kunt gaan genieten. Gelukkig kun je bij Profijt Meubel heel gemakkelijk online een bankstel bestellen en ben je altijd verzekerd van een snelle levering. Daarnaast profiteer je bij ons van de laagste prijs garantie, zodat je nooit teveel betaalt voor je nieuwe bankstel. We weten echter dat veel mensen het, ondanks het gemak van online shoppen, prettig vinden om een nieuw bankstel eerst even rustig uit te proberen. Dat kan bij een van de tientallen Profijt Meubel winkels. Mocht je een specifiek model op het oog hebben, neem dan voorafgaand aan je bezoek even contact op met de betreffende winkel zodat we kunnen controleren of we dat bankstel op voorraad hebben. Natuurlijk ben je ook van harte welkom om lekker inspiratie op te doen!