Ben je op zoek naar een nieuwe bank? Het kan lastig zijn om een keuze te maken uit het enorme aanbod. Daarom helpen we je een handje! Onze Ridgway banken passen namelijk in bijna ieder interieur. Met de kubistische vormgeving en moderne poten zijn ze helemaal van nu. Tijdloos en eigentijds tegelijk!

Ridgway banken

Het model van onze Ridgway bank kenmerkt zich door een rustige basis met bijzondere details. De vaste rug- en zitkussens zullen bijvoorbeeld nooit rommelig ogen. De mooi vormgegeven armleuningen zijn comfortabel maar leveren niet in op uitstraling. Alles klopt. Geen poespas, maar een fraai meubel van hoge kwaliteit. De metalen poten die zijn afgebeeld geven de bank een eigentijdse en stoere uitstraling.

Extra opties voor onze Ridgway bank

Naast de weergegeven moderne metalen poten, is er ook een mogelijkheid voor warme (lagere) houten poten. Wat past beter bij jouw interieur? De metalen poot geeft een mooi contrast met een houten vloer, terwijl de houten poot een mooie combinatie is met een strakke gietvloer.

De Ridgway bank geeft een goede steun en zit heerlijk. Wil je nog meer zitcomfort? Onze Ridgway banken zijn ook leverbaar met HR-schuim of HR-schuim in combinatie van Visco in de zitting. Hierdoor creëer een nog comfortabele zit!

Keuze uit het Profijt Meubel Stoffen- en Lederconcept

Op de afbeeldingen is de Ridgway bank uitgevoerd in onze Preston 96-antraciet stof. Ben je op zoek naar een andere stof, kleur of misschien wel een leren uitvoering? Wij hebben een enorme keuze uit stoffen en leersoorten waarin de bank kan worden uitgevoerd! Een landelijk, industrieel, minimalistisch of bohemian interieur? Je kunt het zo gek niet bedenken en je kunt je Ridgway bank erop aanpassen! Door je bank zelf samen te stellen creëer je een meubel dat perfect past in jouw zithoek.

Uiteraard is er ook een bijpassende hocker verkrijgbaar bij onze Ridgway banken. Schuif hem aan voor een heerlijke voetensteun of zet er een groot dienblad op en gebruik de hocker als salontafel!

Nieuwsgierig naar onze Ridgway banken? Bekijk ze hier of kom naar onze winkel om alle mogelijkheden te bespreken!

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen?