Een eetkamerstoel kiezen voor aan je tafel is vaak lastig. Voor welke stijl moet je gaan, welke kleur complementeert je interieur en welk materiaal vind je het meest praktisch? Hieronder vind je de meest populaire stoelen van onze klanten. Welke is jouw favoriet?

#5: Fendam

Fendam is een draaibare stoel met comfortabele armleuningen. Hij heeft een luxe stof en is superzacht. Daarom verdient hij volgens onze klanten een plekje tussen de favorieten. Hij heeft een chique uitstraling door het contraststiksel en de armleuningen. Ook is hij verkrijgbaar in meerdere kleuren. Doordat hij 180 graden draaibaar is, is hij niet alleen handig voor aan de eettafel, maar bijvoorbeeld ook aan een bureau. Al met al is de Fendam een multifunctionele stoel die prachtig staat in ieder interieur.

#4: Taliga

Eetkamerstoel Taliga heeft een echt industrieel karakter door de zwart metalen poten en stoffen bekleding. De vormgeving zorgt ervoor dat hij heerlijk comfortabel zit. Zet deze stoelen aan een stoere houten eettafel voor de perfecte industriële combinatie.

#3: Tilson

Eetkamerstoel Tilson is een super trendy stoel. Met de hippe bouclé stof, het hoekige metalen frame en de losse rugleuning die op het frame is gemonteerd, past hij perfect in een eigentijds interieur. Naast het prachtige uiterlijk, zit de stoel ook heerlijk. Hij heeft een dikke zitting en zachte stof wat hem erg comfortabel maakt. Doordat de rugleuning licht gebogen is, past hij perfect rond een moderne ovale of ronde eettafel.

#2: Minot

Een comfortabele zit, een handige handgreep voor het verplaatsen van de stoel en een tijdloos design; deze stoel biedt alles! Comfort staat op nummer één bij eetkamerstoel Minot, en dat is ook de reden dat hij zo populair is bij onze klanten. De gebogen rugleuning sluit om je rug heen zodat jij urenlang kan natafelen. Ook heeft deze stoel een stoere industriële uitstraling, wat prachtig combineert bij een tafel met een zwart metalen onderstel.

Sinds kort hebben we ook bijpassende barkrukken in onze collectie. Bekijk de Molara barkrukken in onze webshop of winkels.

#1: Pareda

Met stipt op nummer 1 komt de Pareda, een all time favourite. Niet zo gek, want deze stoel past in ieder interieur. Het is de juiste mix tussen modern, industrieel en retro, waardoor hij bij veel mensen in de smaak valt. Ook is deze stoel verkrijgbaar in onwijs veel verschillende varianten. Met of zonder armleuning, eetkamerstoel, barkruk, of eetbank en in 3 mooie kleuren die zich makkelijk laten combineren. Keuze genoeg toch? Wij vinden hem ook helemaal top!

Benieuwd naar hoe deze stoelen in het interieur staan? Hier kun je binnenkijken in de eetkamers van onze klanten!

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen?