Toon alle producten

Toon alle producten

Eetkamerstoelen grijs

Eetkamerstoelen zijn een essentieel onderdeel van elke eethoek of eetkamer. Ze bieden niet alleen zitplaatsen aan de eettafel, maar zijn ook bepalend voor de sfeer in de ruimte. Zodra je een idee hebt van het soort eetkamerstoelen dat je wilt, is het tijd om te gaan nadenken over de kleur. Grijze eetkamerstoelen hebben een tijdloze, rustige en ingetogen uitstraling en passen in bijna elk interieur. Ben je benieuwd naar wat er zoal mogelijk is op het gebied van eetkamerstoelen in grijs? Laat je inspireren door het aanbod van Profijt Meubel!

20 producten

 1. Eetkamerstoel Maleo antraciet
  Eetkamerstoel Maleo antraciet
  129,95
  • Uit voorraad leverbaar
 2. Eetkamerstoel Minot antraciet
  Eetkamerstoel Minot antraciet
  119,95
  • Uit voorraad leverbaar
 3. Eetkamerstoel Taliga antraciet
  Eetkamerstoel Taliga antraciet
  89,95
  • Uit voorraad leverbaar
 4. Eetkamerstoel Colby antraciet
  Eetkamerstoel Colby antraciet
  119,95
  • Uit voorraad leverbaar
 5. Eetkamerstoel Pareda grey
  Eetkamerstoel Pareda grey
  89,95
  • Uit voorraad leverbaar
 6. Eetkamerstoel Bransan
  Eetkamerstoel Bransan
  129,95
  • Uit voorraad leverbaar
 7. Eetkamerstoel Bransan steel
  Eetkamerstoel Bransan steel
  129,95
  • Uit voorraad leverbaar
 8. Eetkamerstoel Pasco antraciet
  Eetkamerstoel Pasco antraciet
  99,95
  • Uit voorraad leverbaar
 9. Eetkamerstoel Beerse
  Eetkamerstoel Beerse
  84,95
  • Uit voorraad leverbaar
 10. Eetkamerstoel Beerse antraciet
  Eetkamerstoel Beerse antraciet
  84,95
  • Uit voorraad leverbaar
 11. Eetkamerstoel Pasco steel
  Eetkamerstoel Pasco steel
  99,95
  • Uit voorraad leverbaar
 12. Eetkamerstoel Naco
  Eetkamerstoel Naco
  99,95
  • Uit voorraad leverbaar
 13. Eetkamerstoel Armilla antraciet
  Eetkamerstoel Armilla antraciet
  79,95
  • Uit voorraad leverbaar
 14. Eetkamerstoel Meltoni grijs
  Eetkamerstoel Meltoni grijs
  159,95
 15. Eetkamerstoel Henty
  Eetkamerstoel Henty
  129,95
  • Uit voorraad leverbaar
 16. Eetkamerstoel Naco
  Eetkamerstoel Naco
  99,95
  • Uit voorraad leverbaar
 17. Eetkamerstoel Orense graphite
  Eetkamerstoel Orense graphite
  149,95
 18. Eetkamerstoel Meltoni
  Eetkamerstoel Meltoni
  149,95
 19. Eetkamerstoel henty
  Eetkamerstoel henty
  119,95
 20. Eetkamerstoel Rodilo grijs
  Eetkamerstoel Rodilo grijs
  119,95
  • Uit voorraad leverbaar
Geen verdere producten.

Waarom kiezen voor een grijze eetkamerstoel?

Grijs is een van de neutrale kleuren die nog altijd heel vaak wordt toegepast in interieurs. Hoewel sommige mensen grijs vooral associëren met de industriële woonstijl, is de kleur net zo geschikt voor andere interieurstijlen. Grijs heeft niet echt een eigen 'persoonlijkheid', maar dat is zeker geen nadeel; wanneer je een set grijze eetkamerstoelen combineert met een tweede kleur, zorgt het grijs ervoor dat deze juist beter benadrukt wordt. Grijs kan echter ook heel goed werken om een ruimte met een of meerdere felle kleuren minder overweldigend te laten voelen.

Ons assortiment grijze eetkamerstoelen

Het maakt niet uit of je nu de voorkeur geeft aan een eetkamerstoel met subtiele rondingen of juist een uitvoering met een strakke belijning; als het op eetkamerstoelen aankomt vind je bij Profijt Meubel ongetwijfeld een ontwerp dat je aanspreekt. Heb je eenmaal een eetkamerstoel model uitgezocht, dan kun je voor de bekleding een keuze maken uit de stoffencollectie van Profijt Meubel. Van een slijtvaste blend van katoen en polyester tot stoer leder en van luxueus velvet tot teddy stof, het is allemaal mogelijk - en uiteraard zijn de meeste stof- en leersoorten beschikbaar in grijs. In plaats van een grijze eetkamerstoel kun je eventueel ook bekleding in greige (een combinatie van grijs en beige) overwegen. Beige eetkamerstoelen en taupe eetkamerstoelen zijn eveneens uitstekende alternatieven voor wie de voorkeur geeft aan neutrale maar iets warmere kleuren dan grijs.

Goed om te weten is dat we bij Profijt Meubel ook hele mooie eetbanken hebben die beschikbaar zijn met een grijze bekleding. Deze zijn werkelijk ideaal wanneer je een rechthoekige eettafel hebt; je kunt dan bijvoorbeeld aan één lange zijde een eetbank plaatsen en deze aanvullen met bijpassende grijze eetkamerstoelen aan de andere zijdes.

Hoe kan ik eetkamerstoelen in grijs combineren?

Dankzij het rustige en neutrale karakter van grijs, zijn grijze eetkamerstoelen heel makkelijk te combineren. Ze passen eigenlijk overal wel bij! Dat gezegd kan het wel raadzaam zijn om na te denken over welke grijstinten het beste in je interieur passen. Wist je dat onze ogen ongeveer vijfhonderd verschillende grijstinten kunnen onderscheiden? Er zijn warme grijstinten (met gelige ondertonen) en koele grijstinten (met blauwe ondertonen). Eetstoelen in een warme grijstint passen het beste bij warme kleuren zoals rood en roze, terwijl eetstoelen in een koele grijstint juist mooi staan bij koele kleuren zoals blauw en groen. Variëren met verschillende ondertonen is een prima manier om meer diepte in je interieur te brengen.

Ja, ik wil een eetkamerstoel grijs kopen!

Je profiteert bij Profijt Meubel altijd van de laagste prijs, zowel in de winkel als online. Dat geldt ook wanneer je bij ons een eetkamerstoel in grijs aanschaft! Bovendien zijn veel van onze eetkamerstoelen zijn uit voorraad leverbaar. Deze worden binnen 10 werkdagen geleverd op een datum die we vooraf met jou afspreken. Het is ook mogelijk om je nieuwe grijze eetkamerstoelen gratis af te halen bij een van de Profijt Meubel winkels die ze op voorraad hebben. Heb je vragen over onze eetkamerstoelen of een van de andere zitmeubelen in ons assortiment? Neem dan gerust even contact op met onze klantenservice afdeling. Onze medewerkers zijn zowel telefonisch als per mail bereikbaar om je van meer informatie te voorzien.