15 producten

15 producten

Eetbanken

Eetbanken zijn tegenwoordig erg populair. Steeds vaker zie je dat aan de ene kant van de eettafel eetkamerstoelen staan, en aan de andere kant van de tafel een eetkamerbank. Zo’n eetbank geeft je eethoek een unieke, speelse uitstraling en is daarbij een prima manier om meer zitruimte aan tafel te creëren. Lijkt dit je wel wat? Neem dan eens een kijkje in de collectie eetbanken van Profijt Meubel en laat je inspireren!

15 producten

 1. Eetbank 160cm Pareda grey
  voorraad
  Eetbank 160cm Pareda grey
  € 379,00
  • Uit voorraad leverbaar
 2. Eetbank 160cm Tarlow antraciet
  voorraad
  Eetbank 160cm Tarlow antraciet
  € 399,00
  • Uit voorraad leverbaar
 3. Eetbank 160cm Pareda groen
  voorraad
  Eetbank 160cm Pareda groen
  € 379,00
  • Uit voorraad leverbaar
 4. Eetbank 160cm Pareda cognac
  voorraad
  Eetbank 160cm Pareda cognac
  € 379,00
  • Uit voorraad leverbaar
 5. Eetbank 130cm Pareda groen
  voorraad
  Eetbank 130cm Pareda groen
  € 329,00
  • Uit voorraad leverbaar
 6. Eetbank 130cm Pareda grey
  voorraad
  Eetbank 130cm Pareda grey
  € 329,00
  • Uit voorraad leverbaar
 7. Eetbank 130cm Pareda cognac
  voorraad
  Eetbank 130cm Pareda cognac
  € 329,00
  • Uit voorraad leverbaar
 8. Eetbank 160cm Tarlow groen
  voorraad
  Eetbank 160cm Tarlow groen
  € 399,00
  • Uit voorraad leverbaar
 9. Eetbank 160cm Tarlow cognac
  voorraad
  Eetbank 160cm Tarlow cognac
  € 399,00
  • Uit voorraad leverbaar
 10. Eetbank 170cm Salido niagara
  voorraad
  Eetbank 170cm Salido niagara
  € 399,00
  • Uit voorraad leverbaar
 11. Eetbank 170cm Thurso
  voorraad
  Eetbank 170cm Thurso
  € 449,00
  • Uit voorraad leverbaar
 12. Eetbank Alzy
  Eetbank Alzy
  € 369,00
Geen verdere producten.

Waarom een eetbank?

Een eetbank (ook wel eetkamerbank, eettafelbank, keukenbank of banquette genoemd) is een uitstekende manier om de eentonigheid van eetstoelen rondom een tafel te breken. Maar ze zijn ook gewoon heel praktisch; in plaats van bijvoorbeeld twee grote stoelen per tafelkant neer te zetten, kunnen er (afhankelijk van de grootte van de eetbank) soms wel drie of zelfs vier mensen op een bank zitten. Eetbanken zijn vooral zeer geschikt voor grote, rechthoekige eettafels. Je creëert sfeervolle zitplaatsen zonder al te veel ruimte in beslag te nemen. Met kleine kinderen is het helemaal ideaal! Daarbij is een eetbank vaak veel betaalbaarder dan het aanschaffen van meerdere individuele eetstoelen. Kortom, een eetbank is een geweldige aanwinst voor je eethoek!

Ons eetbanken assortiment

De kwalitatief hoogwaardige eetbanken uit het assortiment van Profijt Meubel zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen, kleuren en uitvoeringen. Zo kun je kiezen voor een eetbank met rugleuning of zonder, een gestoffeerd model of een lederen eetkamerbank. Een groot voordeel van onze eetbanken is dat veel modellen ook verkrijgbaar zijn als eetstoel of armstoel. Onze Rizo eetbank bijvoorbeeld, kun je geweldig combineren met de bijpassende Rizo eetstoelen. Daarbij is deze serie leverbaar in alle stoffen en ledercategorieën uit het stoffen- en lederconcept van Profijt Meubel. Je kunt dus heel eenvoudig zelf een eetbank samenstellen die perfect past bij je interieur en je persoonlijke smaak!
Een eetbank is uitstekend te combineren met een eettafel uit de collectie van Profijt Meubel. Neem eens een kijkje in het aanbod, er is keuze uit vele verschillende modellen en afmetingen!

Ja, ik heb interesse in een eetbank!

Ben je helemaal verliefd geworden op een van onze eetkamerbanken? Wacht dan niet langer en plaats vandaag nog je bestelling bij Profijt Meubel. Bij ons weet je namelijk zeker dat je een goed gevoel aan je aankoop overhoudt! We zorgen altijd voor een snelle levering, een gratis omruilgarantie op zitmeubelen én aanvullende CBW-garantie op je aankoop. Dat gezegd begrijpen we ook als geen ander dat veel van onze klanten het prettig vinden om onze eetbanken eerst even in het echt te bewonderen en uit te proberen. Dat is uiteraard geen enkel probleem! Profijt Meubel heeft een groot aantal winkels door heel Nederland, dus er is altijd wel een vestiging in jouw regio te vinden. Onze deskundige medewerkers helpen je graag verder met een goed advies. Maar je kunt natuurlijk ook altijd even langskomen als je simpelweg op zoek bent naar inspiratie op interieurgebied!