Toon alle producten

Toon alle producten

Moderne eetkamerstoelen

Als het op moderne eetstoelen aankomt, kan het soms lastig zijn om te kiezen. Een moderne eethoek vraagt om een mooie balans tussen comfort, esthetiek en functionaliteit. Gelukkig kun je altijd terecht bij Profijt Meubel; wij hebben een zeer uitgebreid assortiment met moderne eetkamerstoelen tegen verrassend aantrekkelijke prijzen. Heb jij al een mooi exemplaar uitgekozen?

Uw zoekopdracht heeft geen resultaten opgeleverd.
Geen verdere producten.

Hoe kies ik de juiste moderne eettafel stoelen?

Bedenk of je een formele of juist informele stijl wilt en zorg hierbij dat je rekening houdt met de beschikbare ruimte. Een kleinere ruimte vraagt om stoelen met een slank frame en een open rug, stoelen die veel licht doorlaten. Een grotere ruimte leent zich juist weer goed voor grotere, beklede stoelen met dichte rugleuningen.

Moderne meubels hebben strakke lijnen en rechte hoeken, zonder al te veel poespas. We zien voornamelijk neutrale kleuren zoals zwart, grijs en taupe. Ook witte eetkamerstoelen zijn perfect voor een modern interieur. Maar je kunt een moderne eethoek ook heel goed laten opleveren door één opvallende kleur in het interieur te verwerken. Je eetstoelen lenen zich daar uitstekend voor! Denk bijvoorbeeld aan mooie rode eetkamerstoelen.

Ons assortiment eetkamerstoelen modern

Profijt Meubel biedt diverse mogelijkheden voor wie op zoek is naar een moderne eetkamerstoel die ook nog eens heel betaalbaar is. Zo hebben we bijvoorbeeld het Frezno model, een eetstoel met een fraaie belijning en een metalen onderstel. Deze moderne eetkamerstoel is leverbaar in twee verschillende stoffen. Ook het Fagagna model staat erg mooi in een modern interieur – deze stoel kan in nog meer kleuren geleverd worden en is voorzien van een handige handgreep. En dat is nog maar een kleine greep uit de collectie – genoeg keus dus!

Combineer je moderne eetkamerstoelen met een eetbank!

In plaats van alleen maar eetstoelen rond je eettafel te zetten, kun je ook een paar eetstoelen aan de lange zijde van de tafel vervangen door een bijpassende eetbank. Dit creëert niet alleen een leuk speels effect, maar ook meer ruimte. Neem een kijkje in de collectie en ontdek wat voor mooie eetbanken we nu op voorraad hebben!

Ja, ik heb interesse in moderne eetstoelen!

Veel mensen die voor het eerst bij ons langskomen begrijpen gewoon niet hoe het kan – zo’n kwaliteit tegen die lage prijs? De vele positieve recensies van onze tevreden klanten laten echter zien dat iedereen bij ons kan slagen voor de perfecte eetkamerstoel. Ja, ook voor een moderne eetkamerstoel! Bovendien biedt Profijt Meubel behalve de laagste prijs ook de belofte van een snelle levering en een gratis omruilgarantie op zitmeubelen. Je kunt er dus op vertrouwen dat je een aankoop doet waar je gewoon een goed gevoel aan overhoudt. Wil je de moderne eetkamerstoel die je op het oog hebt eigenlijk eerst even rustig uitproberen voor je de knoop doorhakt? Kom dan gerust langs bij een van onze vestigingen. We hebben winkels door heel Nederland, dus ook in jouw regio!