Toon alle producten

Toon alle producten

Witte eetkamerstoelen

Door je eethoek een speciale look en feel te geven, kun je een mooi contrast creëren met de rest van de ruimte. Dat vereist een mooie eettafel, maar de eetstoelen zijn minstens zo belangrijk! Heb je op dit gebied behoefte aan inspiratie? Neem dan eens een kijkje in de collectie witte eetkamerstoelen van Profijt Meubel! Je bent bij ons altijd verzekerd van een prima kwaliteit tegen de laagste prijs.

2 producten

 1. Eetkamerstoel Tilson pearl
  Eetkamerstoel Tilson pearl
  119,95
  • Uit voorraad leverbaar
 2. Eetkamerstoel Tacoma crème
  Eetkamerstoel Tacoma crème
  129,95
  • Uit voorraad leverbaar
Geen verdere producten.

Waarom een eetstoel wit?

Wit geeft de illusie van volume. Je wist waarschijnlijk al dat witte muren een ruimte visueel groter laten lijken. Maar dat geldt ook voor wit meubilair! Een eettafelstoel in wit is dus een prima keus voor de wat kleinere eethoeken en eetkamers. Wit kun je ook met elke andere kleur combineren! Witte eetkamerstoelen geven je dan ook alle vrijheid om lekker te experimenteren met kleuren en patronen. Daarbij is wit ook heel praktisch. Stof zie je namelijk meteen op een zwarte eetkamerstoel of een eetstoel in een andere donkere kleur; bij een eetkamerstoel wit valt het totaal niet op.

Ons assortiment eetkamerstoelen wit

Profijt Meubel heeft een indrukwekkende collectie eetkamerstoelen in veel verschillende stijlen en modellen. Veel van deze eetkamerstoelen kunnen ook in wit worden uitgevoerd. De meeste modellen bieden bovendien één of meerdere aanpassingsmogelijkheden. Hierbij kun je denken aan een andere rugleuning, andere stiksels of een zachter of harder zitcomfort. Het moet dus niet zo moeilijk zijn om bij ons je ideale eetkamerstoel in wit te vinden!

Met een set mooie witte eetkamerstoelen en een van de eettafels uit de Profijt Meubel collectie stel je heel eenvoudig je ideale eethoek samen. Er is volop keuze uit verschillende stijlen, kleuren en afmetingen, dus ook jij zult iets naar je smaak kunnen vinden!

Tip voor eetkamerstoelen wit

Als je een eenvoudige of neutrale eettafel hebt, kan het leuk zijn om daar eetstoelen in verschillende stijlen of vormen omheen te zetten. Als je hiervoor kiest, zorg dan wel dat ze allemaal min of meer dezelfde kleur hebben – zo creëer je toch een bepaalde consistentie, ondanks het feit dat je allemaal verschillende stoelen hebt. Allemaal verschillende witte eetkamerstoelen kunnen toch een zeer elegante look creëren!

Ja, ik heb interesse in witte eetkamerstoelen!

Een groot deel van onze nieuwe klanten begrijpen gewoon niet hoe het mogelijk is – zo’n goede kwaliteit tegen zo’n lage prijs? Maar de vele positieve recensies van onze tevreden klanten laten zien dat iedereen bij ons kan slagen voor mooie witte eetkamerstoelen. Bovendien hebben we nog veel meer voordelen te bieden dan alleen een scherpe prijs. Zo ben je bij Profijt Meubel altijd verzekerd van een snelle levering, een gratis omruilgarantie op zitmeubelen en CBW garantie. Al deze voordelen zorgen ervoor dat je een aankoop doet waar je gewoon een goed gevoel aan overhoudt. Dat gezegd begrijpen we het ook heel goed als je de eetstoelen van je keuze eerst even op je gemak wilt uitproberen. Daarom nodigen we je graag uit om eens langs te komen bij een van onze vestigingen. Hier kun je op je gemak de collectie van dichtbij bekijken en je door onze deskundige medewerkers over alle mogelijkheden laten informeren.