Landelijke kasten

Landelijk is al jaren een van de populairste woonstijlen van Nederland. Deze stijl kenmerkt zich door de natuurlijke materialen en het rustige kleurgebruik. De hoofdkernwoorden zijn dan ook warm en knus. Wil jij graag deze stijl in jouw interieur doorvoeren? Dan vormen landelijke kasten de perfecte basis. Profijt Meubel kent een ruime collectie aan kasten, zodat je gegarandeerd een passend exemplaar vindt. Bekijk het assortiment direct in onze webshop of kom langs in één van onze woonwinkels.

Uw zoekopdracht heeft geen resultaten opgeleverd.
Geen verdere producten.

Landelijke woonstijl

De landelijke woonstijl is afkomstig van oude boerderijen. Deze kenmerken zich door karakteristieke elementen waaronder houten balken, een open haard en sierlijke meubels met een doorleefde uitstraling. Die nostalgische uitstraling is als basis gebruikt voor het ontwerp van onze hedendaagse landelijke kasten. Zo geniet je van nieuwe meubels die in een 'oud' jasje gestoken zijn.

Populaire kleuren

In een landelijk interieur vind je voornamelijk rustieke kleuren, zoals warme naturel- en aardetinten. De populairste kleuren zijn gebroken wit, beige en taupe. Deze worden vaak toegepast op de muren en meubels. Om meer kleur toe te voegen, passen roze, blauwe of groene woonaccessoires uitstekend bij deze stijl.

Tip: voeg meer sfeer in huis toe met een witte, landelijke kast met houten details.

Verschillende soorten landelijke kasten

Kasten zijn verkrijgbaar in alle soorten en maten. Of je nu op zoek bent naar een landelijk tv-meubel, boekenkast, dressoirs of vitrinekast, bij Profijt Meubel vind je altijd een ideale match. Je hoeft namelijk geen meubels zelf samen te stellen of met elkaar te combineren, dat hebben wij al voor je gedaan. Zo ben je verzekerd van een geslaagd resultaat.

Advies op maat voor landelijke meubels

Wil je graag een nieuw interieur, maar weet je niet waar te beginnen? Onze deskundige adviseurs begeleiden je graag. Plan direct een afspraak in de woonwinkel bij jou in de buurt.