Maak hier je afspraak   -  De slimste keuze voor interieuradvies
Om het woonadvies te bieden dat je van Profijt Meubel gewend bent, staan onze deskundige verkoopmedewerkers op vele manieren voor je klaar. Wil jij onze winkel bezoeken, woonadvies op maat bij jou thuis, telefonisch contact opnemen of contact via online videobellen? Maak dan hier je persoonlijke afspraak om jouw woonwens in vervulling te laten gaan. Jij kunt 24/7 zelf bepalen hoe en wanneer jij je afspraak maakt. Da’s pas slim!

Winkel bezoek - Plan eenvoudig je winkelbezoek
Wil je bij ons komen winkelen? Wij zijn blij je te ontvangen! Onze deskundige verkoopmedewerkers staan voor je klaar. Om je zo goed mogelijk te kunnen adviseren, vragen wij je in het opmerkingen veld je wensen aan te geven. Maak een afspraak in onze online agenda wanneer het jou uitkomt. Je ontvangt per e-mail een bevestiging van de afspraak.


Thuis afspraak – VIP-woonadvies bij je thuis
Heb je een mooie bank, stoel, tafel of kast gezien op onze website, en wil je hier meer over weten? Wij komen graag bij je aan huis. Dit advies is volledig kosteloos en wel zo makkelijk voor jou. Om je zo goed mogelijk te kunnen adviseren, vragen wij je in het opmerkingen veld je wensen aan te geven. Mocht je vragen hebben, stel deze dan gerust! Je ontvangt per e-mail een bevestiging van de afspraak.


Online adviesgesprek - Vertrouwd, veilig en gewoon vanuit huis
Wil je ‘live’ advies van een van onze deskundige verkoopmedewerkers? Dat kan, ook als het minder voor de hand ligt om naar de winkel te komen. Plan dan een Online Adviesgesprek in wanneer het jou uitkomt. Reuze handig, want dan kunnen we meekijken hoe jouw interieur er nu uitziet, en meedenken in de mogelijkheden. Daarnaast kunnen wij jou tijdens het videobellen meenemen op een virtuele VIP-tour door onze winkel, en onze collectie aan je tonen. Samen met de adviseur stel je op je eigen pc, tablet of telefoon je favoriete meubel samen. Profiteer dus ook online van de goede service van Profijt Meubel. Om je zo goed mogelijk te kunnen adviseren, vragen wij je in het opmerkingen veld je wensen aan te geven. Je ontvangt per e-mail een bevestiging van de afspraak.


Telefonische afspraak - Snel en makkelijk
Plan een bel-afspraak met een van onze deskundige verkoopmedewerkers, wanneer jij dat wilt. Dit is met name gemakkelijk voor korte vragen. Om je vraag zo goed mogelijk te beantwoorden, verzoeken wij je de vraag alvast in het opmerkingen veld te stellen. Je ontvangt per e-mail een bevestiging van de afspraak.