Toon alle producten

Toon alle producten

Landelijke boekenkasten

Een landelijke boekenkast is gegarandeerd een sfeervolle toevoeging aan je interieur. Hierin heb je alle ruimte om je favoriete boeken uit te stallen. Ben je niet zo’n lezer? Een boekenkast leent zich ook uitstekend voor je mooiste woonaccessoires. Of wat dacht je van een combinatie van boeken en accessoires om een spannend geheel te creëren? Maak online of in één van onze woonwinkels kennis met het uitgebreide assortiment landelijke boekenkasten voor een verrassend lage prijs.

Uw zoekopdracht heeft geen resultaten opgeleverd.
Geen verdere producten.

Kleine en grote landelijke boekenkasten

Kleinere boekenkasten hebben meestal een breedte van 55 tot en met 65 cm. Hierdoor zijn ze perfect voor een woonkamer die niet zo groot is. Bij een grote boekenkast spreken we vaak van een formaat dat breder is dan 100 cm. Hiermee haal je een royale eyecatcher in huis én heb je aan opbergruimte geen gebrek. Zo heb je het beste van twee werelden. Bovendien mag een landelijke inrichting best wat knusser aanvoelen.

Populaire kleuren

De landelijke stijl kent twee verschillende kanten. Allereerst de zachte en lieflijke sfeer die zich vaak kenmerkt door een licht kleurenpalet. Hierin komt een witte boekenkast met verticale lamellen het beste tot zijn recht. Daarnaast is er een stoere, robuuste landelijke stijl. Deze is geïnspireerd op industriële interieurs dankzij de toevoeging van stevige materialen, zoals hout gecombineerd met zwart metaal. Wat je favoriet ook is, bij Profijt Meubel heb je voldoende keuzemogelijkheden.

Bekijk hier onze zwarte boekenkasten of witte boekenkasten.

Maak je interieur compleet

Heb je de landelijke boekenkast gevonden die perfect bij jou past? Bij Profijt Meubel vind je complete collecties, waardoor je eenvoudig dezelfde look in heel je huis doortrekt. Zo maak je gemakkelijk je landelijke interieur compleet met een landelijk tv-meubel of landelijk dressoir. Heb je jouw favoriet gevonden en ben je trots op je nieuwe aankoop? Vergeet deze niet op Instagram te delen via #profijtmeubel.