Toon alle producten

Toon alle producten

Witte boekenkasten

Een witte boekenkast is perfect om al je boeken in op te bergen. De kleur is licht, fris en gemakkelijk met andere kleuren te combineren. Bekijk onze complete collectie witte boekenkasten in onze webshop of bezoek een Profijt Meubel winkel bij jou in de buurt.

Uw zoekopdracht heeft geen resultaten opgeleverd.
Geen verdere producten.

Open of gesloten boekenkast

Boekenkasten zijn onder te verdelen in open of gesloten varianten. In een open boekenkast zorgt de witte kleur voor een rustig canvas, waardoor de boeken de hoofdrol spelen. Wil je deze rust doortrekken? Sorteer dan alle boeken op kleur. Je zult zien dat het een stuk overzichtelijker en opgeruimder wordt. Wissel ook eens af met groepjes woonaccessoires om de inrichting van je boekenkast dynamischer te maken. Hierdoor is het niet alleen een opbergplek, maar voegt het ook meer sfeer aan de ruimte toe. Wil je liever alles uit het zicht? Ga dan voor een gesloten boekenkast met een deur.

Smalle en brede kasten

In ons assortiment zijn er witte boekenkasten in allerlei formaten. Zo zijn er boekenkasten die breder zijn dan 100 cm of juist smallere exemplaren van circa 65 cm breed. In een kleinere woonkamer kan één grote boekenkast heel overheersend overkomen. Kies in dat geval voor twee smalle boekenkasten naast elkaar. Zet ze ongeveer 15 tot 30 cm van elkaar af om de ruimte groter te laten lijken.

Witte boekenkast kopen?

Heb je een witte boekenkast gevonden die perfect bij jouw interieur past? Bestel deze direct in onze webshop. Veel van onze producten zijn uit voorraad leverbaar, zodat je profiteert van een snelle levering. Ben je er nog niet aan uit? Bij Profijt Meubel snappen we dat het uitzoeken van een nieuw interieur lastig kan zijn. Daarom helpen we je graag op weg met een passend advies van onze deskundige verkoopmedewerkers. Maak direct een afspraak in een van onze woonwinkels.