Toon alle producten

Toon alle producten

Eetkamerstoelen industrieel

Ben je ook helemaal gek op de industriële woonstijl? Met een paar kleine aanpassingen kun ook jij je interieur een industriële touch geven. Ben je nog op zoek naar een set eettafel stoelen met een industrieel tintje? Neem dan eens een kijkje in de collectie van Profijt Meubel. Daar tref je ongetwijfeld een exemplaar aan dat in alle opzichten aan je wensen voldoet. Uiteraard tegen de meest scherpe prijs!

Uw zoekopdracht heeft geen resultaten opgeleverd.
Geen verdere producten.

Welke eetstoel past in een industrieel interieur?

Pure noodzaak en een utilitaristische benadering waren de drijvende krachten achter de industriële woonstijl. Vanwege de omstandigheden van de vroege industriële revolutie waar deze stijl uit ontstaan is, was visuele aantrekkingskracht geen prioriteit. Je moest het doen met wat je had. Dat is ook de reden dat je zo’n geweldige mix van contrasterende texturen tegenkomt in industriële interieurs. Denk aan bakstenen muren, ruwe betonnen plafonds, grote ramen met stalen kozijnen en zichtbare houten balken en pleisterwerk vormen de perfecte achtergrond voor een industrieel interieur.

Wat meubilair betreft staat functionaliteit altijd op de eerste plaats. Industriële interieurs hebben dan ook vaak oude en hergebruikte meubels, afkomstig uit fabrieken, werkplaatsen, scheepswerven en scholen. Eetstoelen zijn vaak gemaakt van metaal, maar ook degelijke exemplaren met houten pootjes kunnen prima in een industrieel interieur. Zolang het er maar stoer en degelijk uitziet zit je altijd goed! 

Ons assortiment eetkamerstoelen industrieel

Leren eetkamerstoelen staan geweldig in een industrieel interieur! En daar hebben we er genoeg van bij Profijt Meubel. Zo hebben we een aantal stoere modellen met een lederen (of leatherlook) bekleding en een metalen onderstel. Naast een uitgebreide collectie industriële eetkamerstoelen heeft Profijt Meubel ook een aantal industriële eetbanken en industriële barkrukken in het assortiment. Zo kun je een heel mooi geheel creëren in je favoriete interieurstijl! Uiteraard kun je ook bij ons terecht als je op zoek bent naar een stoere eettafel voor je industriële interieur.

Ja, ik heb interesse in industriële eetkamerstoelen!

Kun je die industriële eetkamerstoel die je bij ons hebt gezien maar niet uit je hoofd krijgen? Waarom zou je er dan niet gewoon voor gaan? Bij Profijt Meubel weet je ten slotte zeker dat je een goed gevoel aan je aankoop overhoudt! Dat komt niet alleen door onze scherpe prijzen, maar ook door onze uitstekende service. Zo ben je altijd verzekerd van een snelle levering, een gratis omruilgarantie op zitmeubelen én aanvullende CBW-garantie op je aankoop. Dat gezegd begrijpen we ook als geen ander dat veel van onze klanten het prettig vinden om onze industriële eetkamerstoelen eerst even in het echt te bekijken en op hun gemak uit te proberen. En dat kan natuurlijk! Profijt Meubel heeft een groot aantal winkels door heel Nederland, dus er is altijd wel een vestiging in jouw regio te vinden. Onze deskundige medewerkers helpen je graag verder met een goed advies. Maar je kunt natuurlijk ook gewoon even langskomen als je op zoek bent naar inspiratie voor je interieur!