15 producten

15 producten

Barkruk industrieel

Bij een industrieel interieur draait het om het trots laten zien van ruwe materialen en elementen die men bij andere woonstijlen juist probeert te verbergen. Oude, gebruikte meubels zijn kenmerkend, maar dankzij de groeiende populariteit van deze woonstijl kun je tegenwoordig ook veel industriële meubels nieuw kopen. Bij Profijt Meubel scoor je schitterende industriële barkrukken voor een verrassend scherpe prijs!

Over de industriële woonstijl

Niet al te lang geleden was ‘industrieel’ niet eens een woonstijl – het was simpelweg het resultaat van de noodzaak om oude loodsen, werkplaatsen en magazijnen tot woonruimtes om te bouwen. Maar er is de afgelopen jaren veel veranderd. Steeds meer mensen worden verliefd op de onmiskenbare visuele aantrekkingskracht, het gebrek aan pretenties, en het veelzijdige en functionele karakter van industriële interieurs. Scherpe lijnen, ruwe architectuur, zichtbare constructie-elementen en industriële en vintage objecten. De stijl heeft een unieke esthetiek waarbij de focus ligt op functionaliteit en simpliciteit.

Welke barkrukken voor een industrieel interieur?

Industriële barkrukken worden gekenmerkt door een robuust uiterlijk. We zien veel degelijke metalen onderstellen en eenvoudige vormen, zonder al te veel onnodige elementen. Omdat de focus op functionaliteit ligt, kun je het beste kiezen voor een kruk die praktisch in gebruik is. Een leren barkruk is perfect voor een industrieel interieur; leer is vanwege de stoere uitstraling niet alleen een van de meest gebruikte materialen in deze woonstijl, het is ook zeer makkelijk in onderhoud. Een metalen onderstel maakt de stoere look van een leren barkruk helemaal af. Ook een vintage barkruk zou zeker niet misstaan in een industrieel interieur.

Ons assortiment barkrukken industrieel

Profijt Meubel biedt diverse industriële krukken die een mooie aanvulling zijn op je bartafel. Je hebt de keuze uit verschillende modellen en kleuren. Zo hebben we bijvoorbeeld schitterende zwarte barkrukken en bruine barkrukken. Je kunt het aanbod eenvoudig filteren op o.a. prijs, serie en materiaal, zodat je snel een industriële barkruk kunt vinden die aan je wensen voldoet. We hebben tevens een mooie collectie barkrukken met armleuning.

Ja, ik heb interesse in een barkruk industrieel!

Je bent helemaal verliefd geworden op een van onze industriële krukken? Wacht dan niet langer en bestel vandaag nog online. Om de prijs hoef je het in elk geval niet te laten – Profijt Meubel biedt altijd de laagste prijs! Maar dat is natuurlijk niet de enige reden voor onze klanten om al die positieve recensies achter te laten. Dat doen ze namelijk ook vanwege onze uitstekende service! Zo profiteer je altijd van een snelle levering. En als je nieuwe industriële barkruk achteraf toch niet 100% naar wens is kun je gebruik maken van onze gratis omruilgarantie voor zitmeubelen. Wil je onze collectie industriële barkrukken toch liever eerst even op je gemak uitproberen voordat je de knoop doorhakt? Kom dan gewoon eens langs bij een van de Profijt Meubel winkels. Er is altijd wel een vestiging in jouw regio te vinden!

15 producten

 1. Barkruk Leyton antraciet
  voorraad
  Barkruk Leyton antraciet
  € 99,95
  • Uit voorraad leverbaar
 2. Barkruk Molara antraciet
  voorraad
  Barkruk Molara antraciet
  € 139,95
  • Uit voorraad leverbaar
 3. Barkruk Leyton cognac
  voorraad
  Barkruk Leyton cognac
  € 99,95
  • Uit voorraad leverbaar
 4. Barkruk Molara cognac
  voorraad
  Barkruk Molara cognac
  € 139,95
  • Uit voorraad leverbaar
 5. Barkruk Molara olive
  voorraad
  Barkruk Molara olive
  € 139,95
  • Uit voorraad leverbaar
 6. Barkruk Leyton groen
  voorraad
  Barkruk Leyton groen
  € 99,95
  • Uit voorraad leverbaar
 7. Barkruk Pareda grey
  voorraad
  Barkruk Pareda grey
  € 109,95
  • Uit voorraad leverbaar
 8. Barkruk Pareda cognac
  voorraad
  Barkruk Pareda cognac
  € 109,95
  • Uit voorraad leverbaar
 9. Barkruk Pareda groen
  voorraad
  Barkruk Pareda groen
  € 109,95
  • Uit voorraad leverbaar
Geen verdere producten.