Is een stoer, robuust en industrieel interieur helemaal wat bij jou past? Maak kennis met ons meubelserie Newhaven! Met deze meubelserie kun je alle kanten op. Houd je van opbergruimte of van open vakken om jouw woonaccessoires ten toon te stellen? Vind je het fijn om meubilair met elkaar te laten matchen? Dan zijn jij en deze meubelserie ongetwijfeld ook een match!

Laat je verrassen en inspireren door deze blog.

Wat is meubelserie Newhaven?

Door de diepe kleur en de mooie tekening in het hout heeft de houtsoort mango een warme en robuuste uitstraling. Mangohouten meubelen worden vaak gecombineerd met een stoer metalen frame. Met de serie Newhaven haal je een warme en industriële sfeer naar je eigen woonkamer. Bovendien zijn alle meubelen in 2 kleuren verkrijgbaar; het massieve hout is afgelakt in de houtkleur of in zwart. Zo is het heel makkelijk te combineren met vele stijlen, dus het past altijd in jouw interieur.

Meubelserie Newhaven: het tv-meubel

Zowel voor de wat ruimere als voor de wat kleinere woonkamers biedt deze meubelserie mogelijkheden. Je hebt tenslotte keuze uit twee verschillende breedtes wat het tv-meubel betreft. Het leuke aan dit tv-meubel is dat je op drie manieren spullen kunt opbergen. Je hebt het blad bovenop, daar komt natuurlijk de tv op te staan, maar misschien ook wel een mooie vaas met bloemen of takken of een mooi ornament. Dan heb je daaronder een mooie tussenruimte waar je, je apparatuur neerzet of een mooi stapeltje van jouw favoriete tijdschriften. En daaronder heb je nog de dichte laden. Hier berg je fijn spullen in op die niet zichtbaar hoeven te zijn. Dat is een mooie combinatie toch?

Meubelserie Newhaven: het dressoir

Het dressoir heeft veel weg van het tv-meubel die we hierboven al hebben genoemd. Een van de verschillen is natuurlijk dat een dressoir hoger is dan een tv-meubel. Dit heeft als resultaat dat het dressoir naast laden ook deurtjes heeft. Nog meer ruimte dus om spulletjes in op te bergen. Het blad en de tussenruimte zijn wel hetzelfde als bij het tv-meubel.

Meubelserie Newhaven: de eet- en salontafel

Natuurlijk kun je de eettafel en de salontafel afstemmen op het tv-meubel maar misschien durf jij juist wel een wat spannendere combinatie te creëren. Een ding is zeker. De mogelijkheden van deze tafels staan je niet in de weg. Ook bij de eettafel en de salontafel heb je de mogelijkheid tussen de new weather barn en de zwarte variant.

En bij de eettafel zijn ook variaties qua poot mogelijk. De U-poot geeft een extra robuust, stoer en strak karakter aan de eettafel, maar de zogenoemde spinpoot maakt het juist wat speelser. En nog een bijkomend voordeel van de spinpoot? Aan een eettafel met een spinpoot kunnen meer mensen zitten omdat je ook stoelen kwijt kunt aan de kopse-kant.

Meubelserie Newhaven: de kast

En het laatste wat we uitlichten van het meubelserie Newhaven zijn de kasten. Is een opbergkast precies wat jij nodig hebt omdat je veel spulletjes uit het zicht wilt opbergen? Dat is mogelijk met dit meubelserie! Naar de opbergkast is er ook de boekenkast. En bij de boekenkast heb je twee opties. Mét laden of juist zonder laden.

Het is maar net hoe jij het hebben wilt.

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen?

  • Welke meubels passen bij jouw vloer?
    Het kiezen van bijpassende meubels bij je vloer is één van de belangrijkste dingen in je interieur. Dit is niet altijd even makkelijk, want hoe laat je jouw vloer en meubels het beste uitkomen in de ruimte?
  • Zo haal je de zomer in huis | Tips & tricks
    De zomer staat weer om de hoek en dat betekent warmere tempraturen, meer, zonlicht en ultiem ontspannen! Voor veel mensen gaat de...
  • 4 voordelen van een hoekbank
    Is de bank ook één van je favoriete plekken in huis? Heerlijk relaxen na een drukke dag of gezellig samenkomen met...