De eethoek is, naast de keuken het hart van het huis. We eten, werken, spelen er spelletjes of borrelen aan de eettafel. Omdat het zo'n fijne plek is, is het belangrijk dat je de perfecte eettafel vindt voor je ruimte en wensen. Een die tegen een stootje kan en die precies past bij jouw woonstijl. Wij laten je vandaag onze favorieten zien, wie weet zit jouw match er ook tussen!

De Sandton: Industrieel met een unieke vorm 

Twijfel je over een rechthoekige of ronde eettafel? Dan is ovaal de uitkomst! Deze unieke vorm heeft de voordelen van rechthoekig en rond, en is ook nog eens erg gezellig. De ovale vorm zorgt ervoor dat je elkaar beter aan kunt kijken en is de ideale setting voor lange avondjes tafelen met leuke gesprekken. Ook handig: met extra eters schuif je er gemakkelijk wat stoelen bij aan. 

Onze ovale eettafel Sandton past perfect in een industriële woonruimte. Deze tafel heeft een uitstraling van echt hout en een metalen spinpoot, wat een robuuste touch aan de tafel geeft. Bovendien is hij uitgevoerd in melamine en kan dus wel tegen een stootje.

De stoere en duurzame Indusy 

Een eettafel met metalen u-poten is al uniek. Combineer dat met het duurzame mangohout en je krijgt de Indusy! Vind jij het ook belangrijk dat je meubels milieuvriendelijk gemaakt worden? Mangohout is dan een verantwoorde keuze, doordat het een bijproduct is van de mangoboom. De ruwe afwerking van het hout geeft deze eettafel een industriële uitstraling. Perfect voor in een stoer interieur.   

Als bonus is deze eettafel onderdeel van de stoere meubelserie Indusy. Je interieur inrichten was nog nooit zo makkelijk!

Eettafel Indusy

De moderne Silvares

Je ziet ronde tafels steeds meer terugkomen in menig interieur, en niet zonder reden. Een ronde tafel is namelijk super praktisch, vooral in een kleine ruimte. Doordat je beter om de tafel heen kunt bewegen dan bij een rechthoekige tafel, en je gemakkelijk extra stoelen kunt aanschuiven, maak je optimaal gebruik van een kleinere oppervlakte.

Een ronde tafel is ook ideaal voor gezinnen met kinderen. Er zijn namelijk geen gevaarlijke hoeken waar je je aan kunt stoten. Bovendien kun je samen met het gezin rond de tafel zitten voor gezellige gesprekken. Zoek jij ook zo’n tafel? Dan is de moderne ronde eettafel Silvares iets voor jou!  

Satriani: Landelijk met een stoer tintje 

Onze eettafel Satriani past eigenlijk in ieder interieur, of je nu van een landelijke, industriële of moderne woonstijl houdt. Deze eettafel is gemaakt van het sterke materiaal melamine met een eiken decor. Zo behoud je toch de uitstraling van massief hout. Het bovenblad van betonlook geeft een stoere touch en is precies wat deze tafel zo uniek maakt. 

Ben jij je favoriete tafel al tegengekomen? Je kunt deze en nog veel meer eettafels bekijken in onze winkels. Liever shoppen vanuit je luie stoel? Kijk dan lekker rond in de webshop.  

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen?