De eethoek is, naast de keuken het hart van het huis. We eten, werken, spelen er spelletjes of borrelen aan de eettafel. Omdat het zo'n fijne plek is, is het belangrijk dat je de perfecte eettafel vindt voor je ruimte en wensen. Een die tegen een stootje kan en die past bij jouw woonstijl. Wij laten je vandaag onze favorieten zien, wie weet zit jouw match er ook tussen!

De oersterke Freeport eettafel

De Freeport eettafel is oogstrelend en kan bovenal tegen een stootje. Het blad is namelijk uitgevoerd met een Lamulux-melamine laag. Naast de uitstraling van massief hout is het blad kras-, slijt- en stootvast. Hierdoor is het eenvoudig in onderhoud en dus gebruiksvriendelijk. Je kunt deze tafel geheel naar eigen smaak samen stellen door de te kiezen uit eigentijdse kleuren en 2 soorten metalen poten.

Bijzondere ovale Sandton eettafel

De ovale eettafel heeft zijn comeback gemaakt. Het voordeel van een ovale tafel is dat je de langwerpige vorm van een rechthoekige eettafel hebt, maar met de voordelen van een ronde eettafel. Sandton is uitgevoerd met een oersterke melamine laag. Zoals je intussen hebt gelezen,kent deze afwerking heel veel voordelen. Sandton is stoer en eigentijds. Kies uit een van de vele kleuren en uit 2 maten, dat wordt straks gezellig tafelen met de Sandton eettafel.

Hippe ronde Conway tafel

Heb jij de ideale ruimte voor een ronde eettafel? Doen! Aan de ronde Conway eettafel kun je elkaar allemaal goed aankijken en creëer je een gezellige samenzijn. Conway kan worden uitgevoerd met een stoer metalen zwart- of wit gekleurd onderstel. Het Lamulux blad is niet van echt hout te onderscheiden en is oersterk en onderhoudsvriendelijk. Ga je voor mokka, grey, old teak of een van de andere kleuren?

Een trendy eettafel kopen

Je kunt deze, en nog veel meer, eettafels bekijken in onze winkels. Liever shoppen vanuit je luie stoel? Kijk dan lekker rond in de webshop.

Heb je vragen of kom je er niet uit? We helpen je graag!

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen?