Modern, comfortabel én veelzijdig, dat is onze Calira! De prachtige belijning en het hoge zitcomfort maken dat Calira favoriet is bij veel mensen. Het is een echte kameleon en past zich moeiteloos aan aan verschillende woonstijlen en wensen. Een heerlijke bank om stijlvol op te zitten en loungen!

Calira banken

De strakke vormgeving van de Calira banken is eigentijds en fris. De bijzondere hoge t-vormige poten zorgen ervoor dat de bank niet massief oogt in een kamer. Doordat de vloer nog te zien is onder de bank, lijkt de ruimte groter. Calira is een stijlvol zitmeubel van hoge kwaliteit, dit zie je en voel je!

Prachtige details van onze Calira bank

Calira banken zijn afgewerkt met een stoere vlindernaad. Daarnaast zijn er twee verschillende poten verkrijgbaar. Ga voor de zwart metalen poten voor een industriële of stoere sfeer. In een modern en strak interieur is de uitvoering met de chromen poten een prachtige eyecatcher. Er is veel mogelijk! Liever een strakke bank met een clean uiterlijk of juist een stoere tijdloze bank? The sky is the limit met de Calira!

Heb je ruimte voor een grote hoekbank of schuif je liever met een losse bank en een fauteuil? Het is allemaal mogelijk! Calira is flexibel en een match met veel interieurstijlen. Kies voor een rustige basis in een lichte natuurtint of ga voor een statement met een opvallende kleur.

Zitcomfort van onze Calira bank

Onze Calira bank zit heerlijk en geeft een goede steun. Je kunt er comfortabel op zitten, maar het is ook een heerlijke bank om op te liggen. De Calira is standaard uitgevoerd met nosagveren. Met een kleine upgrade is hij ook uitvoerbaar in HR-schuim. Dit geeft nog meer veerkracht en extra zitcomfort.

Keuze uit het Profijt Meubel Stoffen- en Lederconcept

Je kunt de bank helemaal eigen maken met een stof en kleur uit ons uitgebreide Profijt Meubel Stofconcept. Er is een enorme keuze uit stoffen en leersoorten waarin de bank kan worden uitgevoerd. Geef de bank een uiterlijk dat naadloos aansluit bij jouw woonwensen.

Nieuwsgierig naar onze Calira banken?

Bekijk ze hier of kom naar onze winkel om te proefzitten en alle mogelijkheden te bespreken!

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen?