De basis van je interieur maak je compleet met woonaccessoires. De meeste mensen vinden het stylen van hun interieur het leukste om te doen. Een mooi vloerkleed, sierkussens, een vaas met bloemen en een sfeervolle lamp; ze maken je interieur af.

Hou jij ook zo van veranderen en stylen met accessoires?

Flexibel met bijzettafels

De eettafel en salontafel zijn vaak de 'vaste' tafels in je interieur. Ze hebben een plek gekregen en blijven daar staan. Praktisch en functioneel, maar niet echt flexibel. Dit in tegenstelling tot de bijzettafels. Bijzettafels zijn vaak kleiner en lichter, waardoor je ze gemakkelijk verplaatst. Je zet ze er snel even bij als er visite is, maar je kunt ze ook gebruiken om een stijlvol hoekje te creëren.

Wat denk je van een industriële bijzettafel met een mooie vaas met bloemen erop? Of een set retro bijzettafels als toevoeging aan jouw interieur? Een bijzettafel geeft je de vrijheid om te blijven schuiven en stylen.

Creëer warmte met een vloerkleed

Een vloerkleed is het perfecte item om letterlijk en figuurlijk warmte toe te voegen aan je interieur. Daarnaast kun je door de juiste materiaal- en kleurkeuze de ruimte een specifieke sfeer geven. Kies bijvoorbeeld voor een vloerkleed met vintage patroon in een industrieel interieur. En kies juist voor een abstract vloerkleed in een modern interieur. Ook zorg je voor aparte hoekjes door de meubels met elkaar te verbinden met een vloerkleed.

Gezellige kussens op de bank

Een bank oogt pas echt gezellig als er mooie sierkussens op liggen, toch? Sierkussens zijn handig om lekker te kunnen zitten of liggen, maar ze zorgen vooral voor sfeer. Daarnaast zijn ze ook een leuke manier om kleur toe te voegen aan je interieur.

Combineer verschillende kleuren en materialen en creëer een speels geheel. Zo kun je sierkussens in natuurlijke tinten combineren voor een landelijke sfeer. Hou je van meer contrast? Combineer verschillende kleuren en durf te mixen & matchen!

Woonaccessoires shoppen

Natuurlijk vind je nog veel meer keuze aan woonaccessoires in onze winkels. Denk aan fijne sfeerverlichting, mooie vazen en bijzondere wanddecoratie.

Kom ook een dagje struinen in de winkel of kijk alvast lekker rond in de webshop!

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen?