Wil je met je interieur aan de slag, maar niet voor een groot bedrag? Dat snappen wij helemaal. Daarom vertellen we je in deze blog over low budget interieur hacks. Met een kleine investering bereik je al een groot effect. Want een make-over hoeft echt geen rib uit je lijf te kosten.

Groen toevoegen

Een relatief goedkope manier is door planten toe te voegen aan je interieur. Deze kun je soms zelfs gratis ophalen via Facebookgroepen, Facebookmarketplace of andere verkoopsites. Verdiep je eerst goed in je planten, zodat je er zo lang mogelijk plezier van hebt. Staat je plant graag in de zon of juist in de schaduw? Heeft hij veel of weinig water nodig? Een beetje liefde en de juiste verzorging zorgen voor een prachtige groene toevoeging aan je interieur. En daarbij maakt een mooie pot het helemaal af!

Low budget kunst

Wil je iets moois boven je bank hangen, maar heb je geen budget voor een duur schilderij? Ga zelf aan de slag en ontdek de Picasso in jezelf! Je hoeft geen moeilijke technieken te beheersen om een mooi schilderij te maken. Kies kleuren die bij jouw interieur passen en creëer je eigen meesterwerk. Heb je inspiratie nodig? Pinterest is hierbij je beste vriend!

Kleine investering, groot effect

Met accessoires maak je ook een groot verschil. Zet een andere vaas op tafel of vervang de sierkussens op je bank. Met nieuwe kleuren en structuren ziet je interieur er al snel heel anders uit. En wissel accessoires ook eens af per seizoen. Maak je huis klaar voor het voorjaar met luchtige stoffen en frissen tinten. Kies voor het najaar juist voor wollige kussens en warme plaids. Met deze kleine investering heb je in een korte tijd een heel ander interieur.

Vergeet de sale niet

Last but not least, SALE. Niet alleen bovenstaande interieur hacks kun je toepassen. Je kunt natuurlijk ook onze aanbiedingen in de gaten houden. Wist je dat we voor de opruimingsperiode vaak een ‘presale’ houden? Zo profiteer je als eerste van de laagste prijzen! Wil jij als eerst op de hoogte zijn, schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Je krijgt dan updates over nieuwe collecties en de (pre) sale rechtstreeks in je inbox.

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen?