De lockdown. Ja, de tweede al natuurlijk. We kennen het inmiddels allemaal. Het vele thuiswerken, de homeschooling en zelfs de avondklok werd ingevoerd. Dat betekent veel thuis. Omdat jij, jullie of jullie als gezin zoveel thuis zijn kan het zomaar eens zijn dat je je veel meer of sneller stoort aan verschillende ruimten in huis of aan je interieur.

In deze blog vertellen we je meer hoe je jouw interieur kunt updaten tijdens de lockdown.

Een ander kleurtje op de muur

Hoe je in een handomdraai jouw interieur kunt updaten tijdens de lockdown, is door de kwast of de roller erbij te pakken en een muur in de ruimte een andere kleur te geven. Ga jij voor een vrolijke kleur om wat meer kleur aan deze tijd te geven? Of heb jij liever een neutrale aardetint waar je niet zo snel op uitgekeken raakt? Het kan allemaal. Een ding is zeker. Jouw interieur heeft op deze manier meteen een andere uitstraling! Je zult zien, als je eenmaal bezig bent ga je zo van de ene naar de andere ruimte, en voor je het weet heeft je halve huis een interieur update te pakken.

Van rommelhok naar werkplek

Deze update is wat grootser dan een ander kleurtje op de muur. Maar misschien wel noodzakelijk in jouw geval. Heb jij een kamer of ruimte ‘over’ in huis? Ongetwijfeld dat je hier je spullen en ‘rommel’ opslaat die je weinig of zelfs nooit gebruikt. Nu je toch zoveel thuis bent is het gelijk een goed moment om eens door deze spullen heen te gaan. Wat gebruik je nog, wat wist je niet eens dat je had en welke spullen heb je al in geen jaren meer gebruikt? Tijd om eens goed te sorteren en vooral te ontspullen. Zo zul je zien dat je lang niet al deze spullen gebruikt. Door het weg te geven aan iemand die het goed kan gebruiken of het naar een kringloop of de stort te brengen of te verkopen houd je meer ruimte over voor jouw werkplek.

Nieuwe woonaccessoires

Is een andere kleur op de muur of een werkplek creëren bij jou helemaal niet nodig, of zie je het niet zitten om het zo groots aan te pakken? Met nieuwe woonaccessoires kun je eenvoudig jouw interieur updaten. Natuurlijk is een nieuwe bank lastig online te bestellen zonder dat je ‘m hebt gezien hebt of erop hebt gezeten, maar een nieuw vloerkleed, nieuwe kussens voor op de bank of een prachtige nieuwe vaas of kandelaar kun je natuurlijk wel prima online bestellen! En in het kader van ‘support your locals’, is het natuurlijk goed om die bestelling te plaatsen bij een winkel die bij jou in de regio zit. Zo help je én de ondernemer én jouw interieur ziet er gelijk weer heel anders uit. Dat is toch een fantastische combinatie?

Ga jij jouw interieur updaten tijdens de lockdown? Of heb je dat misschien al gedaan? Wij zijn benieuwd hoe groots jij het aanpakt en wat jouw plannen zijn.

We hopen natuurlijk dat deze blog je hierbij helpt!

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen?