De industriële woonstijl is heel populair in Nederland. Terecht, want stoere materialen en robuuste meubelen vormen één uitstekend geheel. Materialen als hout, metaal en beton geven de look van een oude fabriek. Ben jij ook een fan van deze woontrend?

Lees vooral verder; ons Indusy woonprogramma is dan echt iets voor jou!

Industrieel tv-meubel

Eén van de lastigste meubels voor in een woonkamer blijkt toch het tv-meubel te zijn. Vaak moet deze voldoen aan veel praktische eisen en vooral de opbergruimte is heel handig. Daarnaast wil je natuurlijk ook een tv-meubel dat past bij de rest van je inrichting. Ben je op zoek naar een industrieel tv-meubel, dan is ons Indusy tv-meubel een goede match. Het mangohout en het metalen frame in de kleur old grey vormen samen een prachtig industrieel geheel.

Industriële Indusy eettafel

Ben je op zoek naar een stoere eethoek? Bekijk dan eens onze Indusy eettafel. Het mangohouten blad kan tegen een stootje en de old grey metalen poten hebben een mooie verweerde look. Versterk de industriële stijl door te kiezen voor eetkamerstoelen uitgevoerd in leer. Je kunt het speelser maken door verschillende eetkamerstoelen te combineren. Kies voor verschillende modellen in dezelfde kleur(tinten) of hetzelfde model in verschillende kleuren.

Indusy: industrieel wonen

Het Indusy woonprogramma bestaat uit een serie stoere kasten en tafels. Of je nou op zoek bent naar een industriële salontafel, eettafel, dressoir of boekenkast; ze zijn er allemaal. Combineer ze samen wanneer je één geheel wenst, of match ze met andere meubels en ontdek hoe je zo een tof contrast creëert.

Industriële meubels kopen

Je kunt de Indusy meubels in het echt bekijken in één van onze winkels. We laten je daar ook graag zien hoe je onze meubels kunt stylen. Wil je liever online rondkijken?

Het hele Indusy programma is ook te vinden in onze webshop.

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen?