Nieuwe meubels aanschaffen doen we over het algemeen voor een langere periode. Het is een investering waar je jarenlang plezier van wilt hebben. Ze moeten dus tegen een stootje kunnen en natuurlijk moet het er ook mooi uitzien. Goed nieuws want wij hebben de perfecte meubelserie hiervoor, namelijk Glenvar. We vertellen je er heel graag meer over.

Meubelserie Glenvar

De meubels hebben de uitstraling van old teak, maar zijn makkelijk te onderhouden. Ze zijn afgewerkt met een hoogwaardige melamine laag. Dit sterke materiaal is minder gevoelig voor krassen en dus ideaal voor als je aan tafel werkt of als de kinderen willen knutselen.

Door de aangebrachte houttekening en houtstructuur heeft de toplaag dezelfde karakteristieken en kenmerken als die van echt hout. Sterker nog, het voelt zelfs aan als echt hout.

De combinatie van het materiaal en de uitstraling van de houtlook maakt deze serie heel geschikt voor vele woonstijlen.

Check vooral ook dit filmpje op YouTube.

Van eettafel tot TV-meubel

Binnen deze serie vind je een compleet aanbod meubels. Zo zijn er twee verschillende opbergkasten beschikbaar waarbij het grootste verschil zit in de afmeting. Wat deze opbergkasten zo mooi maakt, is dat ze enerzijds veel praktische opbergruimte hebben, maar je kan er ook mooie woonaccessoires in neerzetten. Zo maak je het echt onderdeel van je interieur en kan je het je eigen stijl en sfeer geven. Zet er bijvoorbeeld ornamenten in, een vaasje met droogbloemen, of maak het persoonlijk met fotolijstjes en souvenirs van een mooie reis.

Er zitten ook twee TV-meubels in deze serie waarbij de grootste zelfs 200cm breed is. Dat is een grote afmeting die je niet snel tegenkomt en wat wel heel praktisch is. Ons advies is om liever een groter meubel neer te zetten dan een te klein meubel waarbij je de ruimte er omheen nog moet opvullen. Dit wordt snel rommelig.

Uiteraard zijn er ook verschillende maten eettafels te koop in de Glenvar serie en juist bij een eettafel is het voordeel van de melamime laag heel groot. Aan een eettafel wordt geleefd en het geeft rust als je je niet druk hoeft te maken over bijvoorbeeld een glas wijn die omvalt.

Op onze website vind je het totale overzicht van alle meubels binnen deze onderhoudsvriendelijke serie. Als je wil en je houdt van eenheid en rust, dan kan je je volledige interieur samenstellen met deze serie.

De voordelen op een rij van meubelserie Glenvar

Zoek jij meubels die eenvoudig in onderhoud zijn, gebruiksvriendelijk, kras- slijt- en stootvast zijn en de uitstraling hebben van massief hout, dan is meubelserie Glenvar voor jou heel geschikt! We nodigen je uit om een kijkje te nemen in een van onze winkels zodat we je wellicht kunnen helpen bij de inrichting van jouw woonkamer.

Of neem een kijkje in onze webshop. Een groot aantal meubelen, waaronder ook de Glenvar serie, is uit voorraad leverbaar!

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen?