Wil je een flexibele en comfortabele zitplek toevoegen aan je woonkamer? Denk dan eens aan een fauteuil! Maak een statement met een kleurrijk uitgesproken typetje of voeg een classy ingetogen model toe aan je interieur. Creëer een relaxhoekje of breid je zitkamer uit.

Van industrieel tot Scandinavisch, ze zijn er in alle soorten en stijlen. Vandaag hebben we het over de veelzijdige fauteuil!

Voordelen van een fauteuil

Naast een bank is een fauteuil een fijne toevoeging aan je zitkamer. Er zitten veel voordelen aan dit heerlijke meubel. Ten eerste creëer je natuurlijk een extra zitplek in je kamer. Je kunt je interieur wat spannender maken door een andere stijl te kiezen dan je bank, dit maakt je interieur lekker eigenwijs.

Daarnaast is een fauteuil vaak een comfortabele leesplek. Je kunt een stoel bij een bank plaatsen in de zitkamer, maar je kunt ook een extra leeshoekje maken op een andere plek. Ze zijn makkelijk verplaatsbaar en je zet hem in een handomdraai ergens anders neer.

Ultiem genieten in een relaxfauteuil

Een van de meest comfortabele meubelstukken in een interieur is toch wel de relaxfauteuil. Relaxfauteuils staan bekend om hun hoge zitcomfort en de vaak verstelbare rugleuning en beweegbare voetensteun. Zo verstel je de fauteuil helemaal naar jouw wensen. Relaxen op een hoger niveau! 

Fauteuils op pootjes voor meer lucht

Een fauteuil kan best een groot object zijn in een ruimte. Door voor een fauteuil op pootjes te kiezen is er meer vloer zichtbaar. Een meubel op poten oogt minder zwaar en geeft letterlijk meer lucht. Een goede keuze voor een kleinere ruimte dus!

Een fauteuil kopen

Voor je een nieuwe stoel aanschaft is het fijn om verschillende modellen te kunnen testen. Online kun je in onze webshop alvast een selectie maken van de modellen die je aanspreken. Klaar?

Kom dan proefzitten in één van onze woonwinkels en maak je definitieve keuze! Wij adviseren je graag.

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen?