Op zoek naar de ideale bank die in een heleboel interieurs past? Dan is de Creon de perfecte keuze voor jou. In deze blog leggen we graag uit waarom!

Hoekbank Creon

De hoekbank Creon is comfortabel en ruim, met vaste zit- en rugkussens. Deze opstelling past in vele woonstijlen zoals modern, traditioneel of industrieel. Door de ruime afmeting kan je er met veel personen op zitten. Ideaal voor een borrelavond met vrienden of om heerlijk onderuit te zakken voor de TV.

De hoekbank is bekleed met microleder, heel onderhoudsvriendelijk! Microleder is een samengesteld leder. De onderlaag bestaat uit lederen vezels, de toplaag is een onderhoudsvriendelijk microvezel. Microleder dient als stof onderhouden te worden en hiervoor adviseren we de Textile & Leather protector.

De luxe bonnelvering in de zitting zorgt ervoor dat de zitting goed terugveert naar de oorspronkelijke vorm en er dus geen kuilen ontstaan in de bank. De Creon bank behoudt hiermee dus z’n strakke uitstraling. En het zit heerlijk!

Costumize je eigen Creon

De standaard uitvoering heeft een lage rug en een diepe zit. Heerlijk om lekker te loungen. Hou je meer van een actieve zit in je bankstel, dan is er ook een uitvoering met een hoge rug en/of ondiepe zit.

Je kan de bank op nog meer customizen want je kan ook kiezen uit verschillende soorten poten. Er zijn metalen poten, houten en van ieder materiaal zijn er meerdere soorten. Zo stem je je bank helemaal af op de rest van je interieur.

Je kan de bank ook voorzien van een hoofdsteun en zijn er maar liefst vijf soorten armleuningen met een hoge rug en/of ondiepe zit. Fantastisch!

Hou je trouwens niet van microleder, dan zijn er ook nog een hoop stoffen of leder waar je uit kan kiezen. De gehele bank wordt speciaal voor jou gemaakt en met de vele opties en keuzes kan je ‘m dus helemaal afstemmen op jouw ideale situatie.

De vele keuzes kan het ook moeilijk maken, dat realiseren we ons goed. Daarom staan we graag klaar om je te helpen. Onze stylisten kijken graag met je mee.

Nog meer mogelijkheden en keuzes

Binnen de Creon serie zijn bovengenoemde opties van toepassing op alle modellen. Zo is er namelijk een bankstel met een longchair, maar heb je meer ruimte dan is er ook een grotere hoekbank beschikbaar.

Of wellicht kies je voor de hoekbank met longchair, maar wil je er ook een bijpassende fauteuil bij. Ook die is er!

Wil je helemaal geen hoekbank, maar een traditionele 2- of 3-zitsbank, ook deze zijn beschikbaar in de Creon serie.

Je ziet dus dat er eigenlijk voor iedereen een geschikte bank is binnen deze serie. Met alle beschikbare opties en stofkeuzes, pas je ‘m helemaal aan op jouw persoonlijke smaak.

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen?