Toon alle producten

Toon alle producten

Stel je eigen bank of fauteuil samen!

De modellen Panola en Poston zijn de nieuwe veelzijdige toppers in onze collectie. Opgebouwd uit losse elementen, waardoor ze samen te stellen zijn in eindeloos veel combinaties zoals bijvoorbeeld een fauteuil, een 4-zitsbank of een hoekbank. Naast de opstelling kun je bij deze modellen ook kiezen uit opties zoals tientallen stofkleuren, sierkussens, wel of geen hoofdsteun, wel of geen vlindernaad en meerdere soorten zitcomfort en rugkussens. Bij model Panola kun je bovendien kiezen uit verschillende soorten metalen en houten poten. Kom naar een van onze winkels, we helpen je graag met het maken van de beste keuze zodat je heel lang kunt genieten van je nieuwe bank!

1. Kies je model en opstelling

In de winkel kun je een keuze maken uit de elementen waaruit de modellen zijn opgebouwd. Zo kun je bijvoorbeeld grote en kleine elementen combineren tot een hoekbank.

2. Kies de armleuning en de poten

Bij beide modellen heb je de keuze uit verschillende typen armleuningen. Bij model Panola heb je bovendien keuze uit verschillende pootsoorten van metaal of hout in vele kleuren.

3. Kies je zitcomfort

U heeft keuze uit 4 soorten comforts in het zitkussen, en 2 soorten comforts in het rugkussen.

4. Kies je kleur en extra opties

Heb je al kennis gemaakt met de Profijt Meubel Stoffencollectie? Daarmee kun je ook de modellen Poston en Panola aankleden in bijna elke gewenste stof. Met tientallen verschillende stoffen en kleuren is er altijd een bekleding beschikbaar die in je interieur past. Maar niet alleen de kleur en de stijl is belangrijk, ook slijtvastheid en structuur zijn zaken om goed over na te denken. We helpen je graag met het maken van de juiste keuze.

Nieuwsgierig geworden?

Kom naar een Profijt Meubel winkel bij je in de buurt en maak kennis met de modellen Poston en Panola. We helpen je graag met goed advies zodat je lang kunt genieten van je nieuwe bank, fauteuil of loveseat. Kom snel langs of bekijk ze alvast in de webshop!

Uw zoekopdracht heeft geen resultaten opgeleverd.
Geen verdere producten.