Toon alle producten

Toon alle producten

Bruine eetkamerstoelen

De eettafel is in veel gevallen het hart van het huis; de plek waar we 's ochtends wakker worden met een kop koffie, waar we samen eten en waar goede gesprekken gevoerd worden. Om een uitnodigende plek voor familie en vrienden te creëren, is een goede set eetkamerstoelen natuurlijk onmisbaar. Er is tegenwoordig keuze uit eetstoelen in eindeloos veel verschillende uitvoeringen, en ook op het gebied van kleuren kun je alle kanten op. Wat dacht je bijvoorbeeld van eetkamerstoelen in bruin? Deze aardse kleur wordt geassocieerd met de natuur en past in nagenoeg alle interieurs. Bekijk het actuele aanbod bij Profijt Meubel en bestel vandaag nog jouw nieuwe bruine eetkamerstoel!

16 producten

 1. Eetkamerstoel Maleo cognac
  Eetkamerstoel Maleo cognac
  129,95
  • Uit voorraad leverbaar
 2. Eetkamerstoel Minot cognac
  Eetkamerstoel Minot cognac
  119,95
  • Uit voorraad leverbaar
 3. Eetkamerstoel Taliga cognac
  Eetkamerstoel Taliga cognac
  89,95
  • Uit voorraad leverbaar
 4. Eetkamerstoel Colby taupe
  Eetkamerstoel Colby taupe
  119,95
  • Uit voorraad leverbaar
 5. Eetkamerstoel Pareda cognac
  Eetkamerstoel Pareda cognac
  89,95
  • Uit voorraad leverbaar
 6. Eetkamerstoel Tilson bruin
  Eetkamerstoel Tilson bruin
  119,95
  • Uit voorraad leverbaar
 7. Eetkamerstoel Pasco cognac
  Eetkamerstoel Pasco cognac
  99,95
  • Uit voorraad leverbaar
 8. Eetkamerstoel Colby cognac
  Eetkamerstoel Colby cognac
  119,95
  • Uit voorraad leverbaar
 9. Eetkamerstoel Norco
  Eetkamerstoel Norco
  74,95
  • Uit voorraad leverbaar
 10. Eetkamerstoel Naco
  Eetkamerstoel Naco
  99,95
  • Uit voorraad leverbaar
 11. Eetkamerstoel Tacoma bruin
  Eetkamerstoel Tacoma bruin
  129,95
  • Uit voorraad leverbaar
 12. Eetkamerstoel Myro cacao
  Eetkamerstoel Myro cacao
  169,95
 13. Eetkamerstoel Alzy camel-caramel
  Eetkamerstoel Alzy camel-caramel
  179,95
  • Uit voorraad leverbaar
 14. Eetkamerstoel Armilla cognac
  Eetkamerstoel Armilla cognac
  79,95
  • Uit voorraad leverbaar
 15. Eetkamerstoel Henty
  Eetkamerstoel Henty
  129,95
  • Uit voorraad leverbaar
 16. Eetkamerstoel Orense cinnamon
  Eetkamerstoel Orense cinnamon
  159,95
Geen verdere producten.

Waarom kiezen voor een bruine eetkamerstoel?

Sommige kleuren kunnen ons (bewust of onbewust) gespannen of nerveus maken. Bruin heeft echter een tegenovergesteld effect. Een interieur waarin bruintinten op doordachte wijze zijn toegepast, kan voelen als een warme deken van veiligheid, comfort en ontspanning. Bruin is tevens een van de meest veelzijdige kleuren die je in je interieur kunt toepassen. Het is een dynamische kleur die zowel ingetogen als decadent kan zijn. Bovendien wordt bruin als een neutrale kleur beschouwd. Dat betekent dat een bruine eetkamerstoel moeiteloos met uiteenlopende kleuren en stijlen te combineren is. Bruine eetkamerstoelen zijn een prachtige aanwinst voor vele interieurs, met name in vintage, retro, industriële en landelijke woonstijlen.

Ons assortiment bruine eetkamerstoelen

Profijt Meubel heeft een uitgebreid assortiment eetkamerstoelen in verschillende uitvoeringen, welke kunnen worden voorzien van stoffen of lederen bekleding uit onze stoffencollectie. Afhankelijk van het gewenste model heb je de keuze uit diverse bruintinten. Denk bijvoorbeeld aan een lichtbruine, donkerbruine, espresso, koper, chocolade, karamel, camel of cognac eetkamerstoel. Er is overigens geen regel dat alle eetkamerstoelen dezelfde kleur moeten hebben; je kunt er ook voor kiezen om te variëren met verschillende bruintinten. Zolang de stoelen wel een overeenkomstig designelement hebben (bijvoorbeeld allemaal hetzelfde onderstel) kun je met verschillende kleuren toch een mooi geheel samenstellen. Als je een rechthoekige eettafel hebt, kun je ook overwegen om de eetstoelen aan één zijde te vervangen door een bijpassende eetbank. Ook eetbanken zijn bij ons verkrijgbaar met bruine bekleding!

Tip: Wil je eens iets anders dan een standaard eettafel met eetstoelen? Dan zou je ook een bartafel met barkrukken kunnen overwegen. Onze barkrukken zijn net als onze eetkamerstoelen verkrijgbaar met bekleding in verschillende bruintinten!

Hoe kan ik eetkamerstoelen in bruin combineren?

Er zijn eindeloos veel verschillende bruintinten waarmee tal van stijlvolle kleurenpaletten kunnen worden gecreëerd. Bruin werkt altijd goed in combinatie met andere neutrale kleuren, zoals zwart, wit en grijs. Maar omdat het een neutrale kleur is, kun je bruine eetkamerstoelen ook uitstekend combineren met andere kleuren zoals roze en groen. Wees ook vooral niet bang om bruine eetkamerstoelen met verschillende houtsoorten te combineren. Een ruimte met een houten vloer, een houten eettafel en bruine eetkamerstoelen is een fantastische basis voor een warme, sfeervolle eethoek!

Ja, ik wil een eetkamerstoel bruin kopen!

Bij Profijt Meubel shop je de mooiste bruine eetkamerstoelen tegen de laagste prijzen. Bij de uitvoeringen die direct leverbaar zijn, zie je op de productpagina meteen welke Profijt Meubel winkels de betreffende eetkamerstoel in bruin op voorraad hebben. Dat is ideaal als je eerst even wilt proefzitten alvorens je een bestelling plaatst. Heb je je keuze al gemaakt, dan kun je natuurlijk ook meteen bestellen. Je nieuwe eetkamerstoelen worden binnen 10 dagen op een vooraf afgesproken datum geleverd. Het is echter ook mogelijk om je bestelling gratis af te halen bij een van onze filialen. Kom je ergens niet uit? Bekijk dan onze antwoorden op de meest veelgestelde vragen of neem even contact op met ons klantenservice team. We streven altijd naar het verlenen van de best mogelijke service!