9 producten

9 producten

Ronde eettafel

Houd jij van een gezellig avondje tafelen met familie en vrienden? Dan is een ronde eettafel een goede keuze voor jou. Naast dat je leuke gesprekken met elkaar kunt voeren, staat een ronde tafel ook erg mooi in de eetkamer. Bekijk onze collectie ronde eettafels online of kom langs in een van onze winkels.

9 producten

 1. Ronde eettafel Ø130cm Conway
  voorraad
  Ronde eettafel Ø130cm Conway
  € 599,00
  • Uit voorraad leverbaar
 2. Ronde eettafel Ø124,5cm Satriani
  voorraad
  Ronde eettafel Ø124,5cm Satriani
  € 649,00
  • Uit voorraad leverbaar
 3. Ronde eettafel Ø124,5cm Satriani
  voorraad
  Ronde eettafel Ø124,5cm Satriani
  € 649,00
  • Uit voorraad leverbaar
 4. Ronde eettafel met spinpoot Ø150cm Indusy
  voorraad
  Ronde eettafel met spinpoot Ø150cm Indusy
  € 549,00
  • Uit voorraad leverbaar
 5. Ronde eettafel 125cm Mortara
  voorraad
  Ronde eettafel 125cm Mortara
  € 649,00
  • Uit voorraad leverbaar
Geen verdere producten.

Past een ronde eettafel in mijn ruimte?

Ben jij op zoek naar de perfecte tafel voor in jouw eetkamer? Een ronde eettafel kan een hele goede optie zijn. Vooral wanneer de ruimte iets kleiner is, kan deze tafel goed ingezet worden. Het is makkelijker om extra stoelen aan te schuiven aan een ronde tafel dan aan een rechthoekige eettafel. Bovendien kun je leuke gesprekken met elkaar houden rond een ronde tafel. Naast deze praktische voordelen, is een ronde tafel natuurlijk ook erg mooi. Let bij het uitkiezen van jouw ronde tafel op de afmetingen. Je moet natuurlijk wel het aantal gewenste stoelen kwijt kunnen, zonder dat je te dicht op elkaar zit. Kies je voor eetkamerstoelen met armleuning? Meet dan de hoogte van de tafel op zodat er genoeg ruimte zit tussen de leuning en het tafelblad. Zo weet je zeker dat de tafel in je eetkamer past.

Ons assortiment ronde eettafels

Bij Profijt Meubel kun je kiezen uit verschillende ronde eettafels. Kies bijvoorbeeld voor een ronde tafel met een spinpoot voor extra beenruimte en een mangohout bovenblad. Of ga voor de industriële stijl met zwart gelakte metalen X-poten en een bovenblad in betonlook. Wij hebben tafels voor ieder interieur! Onze tafels zijn gemaakt van stevige materialen, zodat je er extra lang van kunt genieten.

Ja, ik wil een ronde eettafel kopen!

Heb jij de perfecte ronde tafel al gevonden op onze webshop? Bestel gemakkelijk en snel online. Profijt Meubel is een CBW-erkende winkel wat jou als consument de zekerheid en bescherming biedt van een goede aankoop.

Wil je de eettafel toch liever in het echt zien? Kom dan langs in een van onze winkels. Onze medewerkers staan voor je klaar met passend advies.

Heb je nog meer vragen? Onze deskundige medewerkers van de klantenservice helpen je ook graag verder.