Ronde eettafel

Tafels rond

Hou jij van een tijdloos interieur met een moderne twist? Geef je graag die persoonlijke touch aan je keuken, eetkamer, woonkamer of misschien zelfs je kantoor? Wil je zo efficiënt mogelijk omgaan met de ruimte die je hebt en toch niet inleveren op gezelligheid? Ga dan voor een ronde tafel van Profijt Meubel. Neem nu online een kijkje in ons assortiment of kom naar een van onze winkels en laat je verrassen door onze stijlvolle mogelijkheden op het gebied van ronde tafels.

15 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

15 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Waarom kiezen voor een ronde tafel?

Zitten aan een rond tafelblad voelt meteen anders dan zitten aan een vierkant of rechthoekig tafelblad.  Neem bijvoorbeeld het feit dat er geen hoeken zijn om je aan te stoten. Een ronde tafel verandert de hele flow van je ruimte en geeft elk vertrek een gezellig uiterlijk. De beroemde koning Arthur zat met zijn ridders om een ronde tafel om iedereen tot gelijken te maken; aan een ronde tafel zit niemand aan het hoofd. Voeg deze sfeer van gelijkheid toe aan je zakelijke meetings met een ronde bartafel om aan te beraadslagen. Of zet bijvoorbeeld een ronde eettafel in de keuken voor meer joie de vivre bij elke maaltijd met je gezin. Aan een ronde keukentafel kun je namelijk iedereen die er aan zit even makkelijk aankijken. Je bent dus echt samen.

Ons assortiment ronde tafels

Wat je stijl ook is, Profijt Meubel heeft de ronde tafel die past in jouw interieur. Er is van alles mogelijk! Kijk bijvoorbeeld eens naar de verschillende houtsoorten die Profijt Meubel voor je in huis heeft, en wat die doen met de uitstraling van je tafel en de rest van de ruimte! Daarbij kan een ander onderstel meteen een compleet andere look en feel geven aan je tafel. Veel van de ronde tafels van Profijt Meubel zijn bovendien verkrijgbaar in tot wel vier verschillende groottes, zodat je voor elke ruimte precies de juiste tafel kunt kopen. De ronde tafel is het veelzijdige meubel voor jou. Veel van onze ronde tafels zijn behandeld met een laagje melamine. Daardoor zijn ze kras-, slijt- en stootvast en gaan ze dus nog langer mee. Deze tafels echt zijn gemaakt om aan te leven!

Uiteraard kun je ook bij ons terecht voor bijpassende eetkamerstoelen.

Ja, ik wil een ronde tafel kopen!

Ronde tafels kopen? Dat is zo geregeld bij Profijt Meubel! Ben jij ook zo benieuwd naar de toevoeging die een ronde tafel kan leveren aan jou interieur? Neem dan eens een kijkje in een van onze vele winkels. Als je de opties liever online bekijkt, dan kan dat op deze pagina. Bestellen is gemakkelijk en veilig. De door jou geselecteerde tafel wordt gewoon bij je thuis bezorgd! Profijt Meubel is CBW-erkend, wat betekent dat je bij ons kunt winkelen zonder zorgen over bezorgen, betalen of annuleren. Jij hoeft je alleen nog te bekommeren om het uitkiezen van het juiste meubel. Precies zoals jij het graag ziet. Geen kopzorgen, wel service! En natuurlijk de laagste prijs.