Poef grijs

In heel veel huishoudens is er een permanent gebrek aan ruimte, en dan met name opbergruimte. We hebben allemaal spullen die we niet dagelijks gebruiken, maar toch ergens kwijt moeten. Dus waarom niet twee meubelstukken combineren? Een poef met een afneembare bovenkant is ideaal om als voetenbankje te gebruiken én spulletjes in op te bergen. Als een soort multifunctioneel ‘eiland’ in je woonkamer! Profijt Meubel is hét adres voor wie op zoek is naar een betaalbare grijze poef.

Uw zoekopdracht heeft geen resultaten opgeleverd.
Geen verdere producten.

De poef: het meest geliefde meubelstuk!

Als een van de meest veelzijdige meubelstukken is de poef tegenwoordig een essentieel onderdeel van de woonkamer. Het kan zowel een praktisch als visueel aantrekkelijk element van je interieur zijn. Poefs worden al duizenden jaren gebruikt en hebben hun oorsprong volgens sommige bronnen in het oude Turkije, waar men een zacht bankje zonder rugleuning gebruikte als voetenbankje. Deze poefs waren vaak versierd met duur brokaat of zijde en gouddraad. Moderne poefs hebben wat meer bescheiden afmetingen en zijn niet meer zo extravagant als toen. Dat maakt ze echter nog niet minder geliefd. Een poef is superhandig: je kunt hem als voetenbankje gebruiken, je kunt er op zitten, en als je er een dienblad opzet verander je hem in een salontafel of bijzettafel. Bovendien leent de poef zich niet alleen goed voor de woonkamer, maar ook voor de slaapkamer. Ideaal!

Ons grijs poef assortiment

Wie op zoek is naar een grijze poef zal ongetwijfeld slagen bij Profijt Meubel. We hebben diverse poefs in ons assortiment die in een breed scala aan kleuren kunnen worden uitgevoerd, waaronder grijs. Onze comfortabele Haarlem poef bijvoorbeeld, is uitgerust met een afneembare zitting. Je kunt deze poef dus ook gebruiken om dingen in op te bergen. De standaard versie van deze poef kan indien gewenst (tegen een meerprijs) worden geleverd met HR-schuim of een pocketvering in de zitting. Ook kun je kiezen uit bankpootjes met twee verschillende hoogtes. Behoefte aan nog meer extra zitplekken? Kijk dan ook eens bij onze loveseats of ga voor een comfortabele relaxfauteuil! Zorg ook dat je regelmatig even een kijkje in onze outlet neemt; hier kun je profiteren van zeer aantrekkelijke kortingen op een groot aantal meubels. Zoveel voordeel wil je toch zeker niet mislopen?

Ja, ik wil een poef grijs kopen!

Profijt Meubel biedt een eigentijdse collectie poefs van een hoogwaardige kwaliteit. Ook voor een grijze poef ben je bij ons aan het goede adres! Je profiteert bij ons van de laagste prijzen, een snelle levering en een uitstekende service. We hebben natuurlijk niet voor niets zo veel positieve klantrecensies! Heb je nog vragen met betrekking tot de aanschaf van een grijze poef, of behoefte aan advies? Dan willen we je graag uitnodigen om langs te komen bij onze winkels. Ons deskundig personeel helpt je graag verder!