2 producten

2 producten

Lange bank

Een lange bank is niet alleen populair bij grote huishoudens, maar ook in woningen met grote woonkamers. Als je veel ruimte hebt zet je ten slotte niet snel een kleine tweepersoons bank neer! Ben jij nog op zoek naar een betaalbare lange bank die ook nog eens van een goede kwaliteit is? Bij Profijt Meubel kun je altijd wel iets naar je smaak vinden. Neem op je gemak een kijkje in het actuele aanbod en laat je inspireren door de mooiste lange banken!

2 producten

Geen verdere producten.

Ons assortiment lange banken

Profijt Meubel biedt diverse lange banken in verschillende stijlen en uitvoeringen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor de 4 zitsbank Panola, welke leverbaar is in alle kleuren en stoffen uit onze stoffencollectie. Daarbij heb je de keuze uit drie verschillende armleuningen en diverse zit- en rugcomforts. Ook de 4 zitsbank Vilares, eveneens met een breed scala aan aanpassingsmogelijkheden, is erg gewild bij mensen die op zoek zijn naar een lange bank. Of wat dacht je van de 3,5 zitsbank Merino? De mogelijkheden zijn eindeloos!

Biedt een bank van 3 meter lang nog niet voldoende zitruimte? Dan kun je ervoor kiezen om je lange bank te combineren met bijvoorbeeld een bijpassende kleine bank, een fauteuil of een poef. Of je kunt in plaats van een lange bank kiezen voor een van onze grote hoekbankstellen. Er is voor elke situatie een passende oplossing te vinden!

Bank lang reinigen

Bij lange banken die intensief gebruikt worden, raden we aan om het zitmeubel preventief te behandelen tegen vocht en vuil. Dit kun je doen met bijvoorbeeld onze Textile & Leather Protector. Dit middel vormt een onzichtbaar beschermlaagje om de bekleding, waardoor de bank aanzienlijk beter bestand is tegen ongelukjes. Mocht er toch een vlek op je bank komen, dan kun je hiervoor het beste een speciaal reinigingsmiddel gebruiken. Onze Cleantex Vlekkenspray heeft al vele banken van een vroegtijdig einde gered!

Ja, ik wil een lange bank kopen!

Een mooie lange bank van goede kwaliteit hoeft echt niet duur te zijn, en al helemaal niet bij Profijt Meubel. Bij ons ben je namelijk altijd verzekerd van de laagste prijs! Maar we bieden ook gewoon een goede service. Zo profiteer je altijd van een snelle levering van je nieuwe zitmeubel. 

En mocht de lange bank die je hebt uitgekozen achteraf toch niet helemaal naar wens zijn, dan kun je gebruik maken van onze gratis omruilgarantie voor zitmeubelen. Ook goed om te weten: Profijt Meubel is aangesloten bij de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW), waardoor je als consument van extra bescherming op je aankoop geniet. Wil je onze collectie lange banken toch liever eerst even van dichtbij zien voordat je een beslissing neemt? Kom dan gewoon eens langs bij een Profijt Meubel winkel. Hier kun je uiteraard ook bij ons deskundig personeel terecht voor advies over de aanschaf van een nieuwe bank.