€ 519,00 - € 794,00
€ 794,00
€ 519,00

4 producten

4 producten

Kleine bank

Heb je een relatief kleine woning? Simpelweg de grootste bank kopen die in de woonkamer past is dan niet per definitie de juiste keus. Vaak creëer je een veel meer uitnodigende ruimte met een kleine bank die je combineert met een bijpassende stoel of een poef! Bij Profijt Meubel vind je een eigentijdse collectie met kwalitatief hoogwaardige kleine bankstellen, tegen zeer aantrekkelijke prijzen!

4 producten

Geen verdere producten.

Interieur tips voor een kleine woonkamer

Sommige ruimtes lenen zich simpelweg niet voor een bank van gangbaar formaat. Kijk in plaats daarvan eens naar een loveseat of een kleine 2 zits bank – bij voorkeur een exemplaar op wat hogere, smalle poten om meer lucht en licht door te laten. Ben je bang dat je met zo’n kleine sofa niet voldoende zitruimte hebt? Zet dan een of meerdere poefs of krukjes in de woonkamer – zo creëer je eenvoudig extra zitruimte zonder de blikvanger van de kamer aan het zicht te onttrekken. Wij hebben leuke hockers die verkrijgbaar zijn in dezelfde stof en kleur als je kleine bank én ook nog eens opbergruimte bieden! Een andere tip voor als je niet veel ruimte hebt zijn ‘onzichtbare’ meubelstukken zoals salontafels van glas of acryl – deze nemen namelijk geen visuele ruimte in. Spiegels zijn geweldige accessoires om de indruk van meer licht en ruimte te creëren, met name als je deze tegenover een raam kunt ophangen.

Ons assortiment kleine bankstellen

Of je nu op zoek bent naar een kleine 2 zits bank, twee kleine bankjes of een kleine sofa in combinatie met een fauteuil, Profijt Meubel biedt eindeloos veel mogelijkheden. En niet alleen met betrekking tot opstellingen! Het Profijt Meubel stoffen concept biedt je de mogelijkheid om de bank van je keuze te laten uitvoeren in de bekleding en kleur die jij wilt. Daarbij bieden veel kleine bankstellen de mogelijkheid om er andere poten onder te laten zetten, en kun je ervoor kiezen om de zitkussens te laten uitvoeren met HR-schuim voor extra comfort. Bij een aantal modellen heb je zelfs de optie voor een diepere zitdiepte. Je ziet het, bij Profijt Meubel hoef je niet genoegen te nemen met minder dan de ideale bank!

Ja, ik wil een kleine 2 zits bank kopen!

Ook met een kleine bank hoef je niet te zeulen – die bestel je gewoon online, bij Profijt Meubel! Wij garanderen een prima kwaliteit tegen de laagste prijs, een snelle levering én een gratis omruilgarantie. Geen wonder dat we zoveel goede recensies van tevreden klanten hebben! Wil je onze kleine banken toch liever eerst in het echt bewonderen voor je een definitieve keuze maakt, dan nodigen we je graag uit om langs te komen bij één van onze winkels. Onze deskundige medewerkers staan voor je klaar!  Er zijn tevens gratis stofstaaltjes beschikbaar, zodat je de gekozen stof mee naar huis kunt nemen om te zien of het in je interieur past. Wat wil je nog meer?