Kleine hoekbank

Het uitzoeken van de juiste hoekbank is van essentieel belang, helemaal het om kleinere ruimtes gaan. Het imposante formaat van de doorsnee hoekbank kan namelijk al snel het gevoel van een benauwde kamer geven. Gelukkig kun je altijd bij Profijt Meubel terecht voor een kleine hoekbank die optimaal gebruik maakt van de beschikbare ruimte en je interieur niet te ‘vol’ laat lijken.

Producten 1-24 van 103

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Producten 1-24 van 103

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Interieur tips voor een kleine hoekbank in een kleine woonkamer

In kleine ruimtes die vrij donker zijn kun je een vloerlamp achter of naast de hoekbank plaatsen. Zo kun je donkere hoeken verlichten en tegelijkertijd – heel letterlijk – de spotlight op je mooie hoekbank zetten. Nog een tip voor hoekbanken in kleinere woonkamers: kies voor een kleine hoekbank op hoge poten! Dit helpt om een ruimte ‘luchtiger’ te maken door meer licht door te laten en is vooral ideaal als je hoekbank bij ramen in de buurt staat. Het principe van hoge poten gaat overigens ook op voor andere meubels, zoals salontafels en TV-dressoirs. Als je er de ruimte voor hebt, probeer dan ook eens je hoekbank een stukje van de muur te trekken; dit creëert ‘ademruimte’ en laat de woonkamer groter lijken door de schaduwen die achter de bank gecreëerd worden. Een andere manier om een ruimte groter te laten lijken is door lichte materialen te gebruiken – zware materialen hebben de neiging het licht te ‘absorberen’. Je woonkamer kan overigens ook meteen een stuk ruimer ogen wanneer je dezelfde (bij voorkeur lichte) kleur kiest voor je wanden en gordijnen. Tot slot: hang een grote spiegel (of meerdere kleine spiegels bij elkaar) op in je woonkamer!

Ons assortiment kleine hoekbanken

Profijt Meubel biedt de mooiste kleine hoekbanken voor elk interieur. Je kunt het aanbod eenvoudig filteren op materiaal, serie en prijs. Bovendien zijn veel hoekbanken verkrijgbaar in verschillende opstellingen, kleuren en stoffen. Ook kun je kiezen uit verschillende soorten poten, en indien gewenst de zitkussens laten uitvoeren met HR-schuim. Kortom: je kunt je nieuwe kleine hoekbank volledig naar je eigen smaak aanpassen. Ben je bang dat je toch niet genoeg zitruimte hebt met een kleine hoekbank, maar heb je niet de ruimte voor nog een bank? Kijk dan eens bij onze hockers! Deze kun je gemakkelijk bijschuiven als je bezoek hebt. 

Ja, ik wil een kleine hoekbank kopen!

Heb je al een mooie kleine hoekbank op het oog? Als je deze koopt in de online shop van Profijt Meubel, ben je altijd verzekerd van vele voordelen. Hierbij kun je denken aan de laagste prijs garantie, een snelle levering en een gratis omruilgarantie. En omdat ons bedrijf erkend is door de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW), heb je nog meer zekerheid dan bij veel andere winkels. Heb je nog vragen met betrekking tot onze hoekbanken of zijn er onduidelijkheden met betrekking tot een kleine hoekbank kopen, neem dan gerust even contact op met onze klantenservice. Onze medewerkers helpen je graag verder! Je kunt natuurlijk ook altijd langskomen bij een van onze vestigingen.