Toon alle producten

Toon alle producten

Metalen vitrinekasten

Een kast met glazen deuren wordt ook wel een vitrinekast genoemd. Hierin stel je jouw mooiste servies tentoon of andere waardevolle spullen, zoals vakantiesouvenirs of een dierbare verzameling. Met een metalen vitrinekast zorg je voor een prachtige omlijsting, zodat de spullen nog beter uitkomen. Bekijk hieronder het volledige assortiment of kom langs bij een Profijt Meubel winkel bij jou in de buurt.

Uw zoekopdracht heeft geen resultaten opgeleverd.
Geen verdere producten.

Zwart metalen vitrinekast kopen?

Geef je interieur een stevige boost met een stoere, zwart metalen vitrinekast. Kies voor één grote kast of twee smalle exemplaren om een statement te maken. De kast is niet alleen geschikt voor de eet- of woonkamer, maar leent zich ook perfect voor de slaapkamer. Waar je het zwarte pronkstuk ook plaatst, zorg ervoor dat je dit niet te vol stopt met spullen. Houd het overzichtelijk door je spullen in groepjes te plaatsen en zorg voor variatie in materialen en hoogtes. Zo creëer je een aantrekkelijk geheel.

Benieuwd hoe anderen hun kast ingericht hebben? Laat je inspireren door tientallen echte voorbeelden van klanten die je voorgingen. Neem een kijkje bij onze binnenkijkers.

Voordelen van een metalen kast

Hieronder hebben we de voordelen van metalen meubels voor je op een rij gezet:

  • Metaal is erg sterk, waardoor het materiaal een grote draagkracht heeft.
  • Een metalen kast vergt weinig tot geen onderhoud en is eenvoudig schoon te maken.
  • Het materiaal blijft lang mooi en gaat daardoor lang mee.

Advies op maat bij Profijt Meubel

Ben je toe aan een nieuw interieur, maar weet je niet waar te beginnen? In onze winkels staan onze deskundige verkoopmedewerkers dagelijks voor je klaar om je van A tot Z te helpen. Of je nu advies nodig hebt voor het stylen van je metalen vitrinekast of op zoek bent naar een compleet nieuwe inrichting. Plan direct een adviesgesprek.