Toon alle producten

Toon alle producten

Groene tv-meubels

Wil je graag wat kleur aan de woonkamer toevoegen? Ga dan voor een groen tv-meubel. Naast dat groen ontzettend stijlvol is heeft het nog meer voordelen. Zo staat de kleur voor rust en balans, waardoor deze must-have niet aan jouw interieur mag ontbreken. Daarnaast is groen erg gemakkelijk te combineren met andere kleuren en past daarom in elke interieurstijl. Benieuwd naar ons assortiment aan groene tv-meubels? Bekijk de complete collectie online of kom langs in één van onze Profijt Meubel winkels.

Uw zoekopdracht heeft geen resultaten opgeleverd.
Geen verdere producten.

Zo vind je het perfecte groene tv-meubel

Tv-dressoirs zijn verkrijgbaar in allerlei formaten. Hierdoor begrijpen we dat het best lastig kan zijn om de juiste afmeting te kiezen. Het belangrijkste om rekening mee te houden is de ruimte die je beschikbaar hebt. Meet zowel deze ruimte als de breedte van je tv op. Een perfecte verhouding is een tv-meubel dat 1,5 breder is dan je tv. Zorg er ook voor dat je vrije ruimte aan weerszijden van het meubel overhoudt. Heb je niet genoeg ruimte? Overweeg dan om je tv aan de wand te hangen. Op deze manier bespaar je ruimte en vallen de verhoudingen minder op.

Laagste prijsgarantie bij Profijt Meubel

Zoek je een nieuw tv-meubel, maar wil je niet de hoofdprijs betalen? Dan zit je bij Profijt Meubel gegarandeerd goed. Hier ontdek je een uitgebreid aanbod aan groene tv-meubels voor een verrassend scherpe prijs. Bovendien geven wij je de laagste prijsgarantie, zodat je nooit te veel betaald voor je nieuwe meubels. Daarbij zijn veel van onze producten op voorraad en profiteer je van een snelle levertijd van maximaal 10 werkdagen. Wil je graag een andere kleur of stof? Bezoek dan onze winkels en ontdek alle keuzemogelijkheden. Bekijk direct alle vestigingen.

Neem ook een kijkje bij onze landelijke tv-meubels, metalen tv-meubels of moderne tv-meubels.