Toon alle producten

Toon alle producten

Metalen tv-meubels

Zoek je een nieuw meubel om je tv op te zetten? Met een metalen tv-meubel geef je de woonkamer een industriële look-and-feel. Ideaal om je interieur een stoere boost te geven. In onze webshop ontdek je de verschillende meubels van klein tot groot, zodat je gegarandeerd een exemplaar vindt dat perfect in jouw huis past. Of bekijk ze in het echt en laat je inspireren in één van onze woonwinkels.

2 producten

  1. Deal
    TV-meubel 117cm Farmton
    TV-meubel 117cm Farmton

    349,00

    299,00

    • Uit voorraad leverbaar
  2. TV-Dressoir Summit
    TV-Dressoir Summit
    449,00
    • Uit voorraad leverbaar
Geen verdere producten.

Vind het ideale metalen tv-meubel

De ideale afmeting van het tv-dressoir is afhankelijk van verschillende factoren. Het belangrijkste om rekening mee te houden is het formaat van je tv. Deze wil je graag in verhouding met het meubel hebben. Kies in dat geval voor een exemplaar dat 1,5 keer breder is dan je tv. Zorg er ook voor dat je ongeveer 50 tot 60 cm vrije ruimte aan weerszijden van het meubel overhoudt. Mocht je niet voldoende ruimte voor een groot meubel hebben, dan kun je de tv ook op de wand bevestigen. Hierdoor vallen de verhoudingen minder goed op en bespaar je ruimte. Een bijkomend voordeel is dat je meer ruimte creëert voor een paar woonaccessoires of leuke kamerplant.

Verschillende uitvoeringen

Zwart metalen tv-meubels zijn ontzettend populair. Ze zijn gemakkelijk in onderhoud en zien er in elke woonkamer enorm stijlvol uit. Wil je meer warmte aan je huis toevoegen? Bekijk dan eens de metalen meubels gecombineerd met hout voor extra sfeer. Of neem een kijkje bij de houten tv-meubels.

Betaalbare kwaliteit bij Profijt Meubel

Bij ons profiteer je altijd van kwalitatieve metalen tv-meubels voor de laagste prijs. Daarnaast geniet je van een snelle levering doordat veel van onze producten uit voorraad geleverd worden. Zo kun je jouw nieuwe interieur al binnen 10 dagen in huis hebben. Heb je liever een andere kleur, maat of stof? Stem je meubels geheel naar eigen wens samen in de Profijt Meubel winkel bij jou in de buurt. Bekijk direct alle vestigingen.