Toon alle producten

Toon alle producten

Industriële wandrekken

Industriële wandrekken zijn veelzijdige sfeermakers die je tegen de wand plaatst of aan de muur hangt. Ze zijn dan ook ideaal om een stoere en persoonlijke twist aan je interieur toe te voegen. Vul het rek bijvoorbeeld aan met fotolijsten, vakantiesouvenirs en je favoriete boeken. Vervolgens stijl je het geheel af met een stijlvolle kamerplant of windlicht. Benieuwd naar onze collectie? Je bekijkt alle industriële wandrekken hieronder of in onze Profijt Meubel woonwinkels.

Uw zoekopdracht heeft geen resultaten opgeleverd.
Geen verdere producten.

Industrieel wandrek kopen?

Een industrieel wandrek is een prachtig voorbeeld van twee robuuste materialen die hand in hand gaan: metaal en hout. Het zwarte metaal voorziet het meubel van een sterk en opvallend karakter. Hout brengt het geheel tot leven door de prachtige kleurnuances en golvende structuur. Samen geven ze het interieur een bijzondere, industriële uitstraling.

Verschillende soorten

Wandrekken zijn verkrijgbaar in allerlei uitvoeringen. Zo heb je de keuze tussen wandmeubels zoals een sidetable en losse wandplanken. Indien je niet veel ruimte op de muur hebt, dan leent een wandplank in combinatie met een kapstok zich uitstekend. Hiermee creëer je niet alleen ruimte voor je jassen, tassen en sjaals, maar voeg je extra sfeer toe door woonaccessoires op de wandplank te zetten. Kortom, voor ieder interieur is er gegarandeerd een geschikt exemplaar te vinden.

Wandrek bestellen bij Profijt Meubel

Profijt Meubel heeft de mooiste industriële wandrekken voor de laagste prijs. Deze zijn eenvoudig online te bestellen, zodat je nieuwe producten binnen 10 dagen bezorgd worden. Kun je niet wachten en wil je jouw nieuwe wandrek nog sneller in huis? Bekijk dan bij welke winkel het product op voorraad is en kies tijdens je bestelling voor zelf ophalen. Twijfel je nog of het wandrek in jouw interieur past? Vraag advies aan onze deskundige verkoopmedewerkers. Ze helpen je graag bij het maken van de juiste keuze. Plan direct een interieuradvies.