Hoekbank met hocker

Een hoekbank met hocker is werkelijk ideaal! Niet alleen omdat je dan een extra zitplaats hebt, of plek om je voeten kwijt te kunnen, maar ook omdat een hoekbank met een hocker in dezelfde kleur echt een eenheid van je zithoek maakt. Bovendien zijn onze hockers verkrijgbaar in verschillende afmetingen én voorzien van een afneembare bovenkant; je kunt ze dus ook gebruiken om spulletjes in op te bergen! Ben je benieuwd naar wat Profijt Meubel je te bieden heeft? Neem een kijkje in ons uitgebreide assortiment en laat je inspireren!

Producten 1-24 van 103

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Producten 1-24 van 103

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Ons assortiment hoekbanken met hocker

Profijt Meubel biedt een ruimte keuze aan betaalbare hoekbanken die geleverd kunnen worden met een bijpassende hocker in dezelfde stof en kleur als je hoekbank. Daarbij bestaan veel hoekbanken uit losse elementen, zoals elementen zonder armleuningen, elementen met een armleuning links op rechts, een rechte hoek, een longchair of een 1-zits element met eiland. Dat is ideaal als je behoefte hebt aan nog meer zitruimte; je kunt dan gewoon een extra zitplek of longchair mee-bestellen. Veel hoekbanken bieden daarnaast allerlei aanpassingsmogelijkheden, zoals andere bank pootjes, verschillende armleuningen en verschillende zitcomforts. Je kunt dus heel gemakkelijk je ideale hoekbank met hocker samenstellen!

Is een hoekbank toch niet zo praktisch in jouw woonkamer, maar heb je wel behoefte aan veel zitplaatsen? Dan kun je ook kiezen voor een lange bank of een bankstel.

Reiniging & onderhoud van een hoekbank met hocker

Een hoekbank met hocker wordt doorgaans zeer intensief gebruikt. Het is dan ook van essentieel belang om de juiste reinigings- en onderhoudsproducten aan te schaffen. Met conventionele schoonmaakproducten loop je namelijk het risico dat de bekleding van de bank permanent beschadigd raakt, of dat de zichtbaarheid van vlekken juist verergerd. Daarom biedt Profijt Meubel een uitgebreid assortiment met reinigings- en onderhoudsproducten die speciaal ontwikkeld zijn voor stoffen en lederen banken. Daarmee ben je altijd verzekerd van een optimaal resultaat!

Ja, ik wil een hoekbank met hocker kopen!

Koop je een hoekbank met hocker bij Profijt Meubel, dan ben je altijd verzekerd van de laagste prijs! Maar onze lage prijzen zijn natuurlijk niet de enige reden dat onze klanten zoveel positieve recensies achterlaten. Dat hebben we ook te danken aan het feit dat we consistent aandacht besteden aan het leveren van een goede service. Neem nu onze gratis omruilgarantie voor zitmeubelen; als je nieuwe hoekbank met hocker achteraf toch niet bevalt, dan kun je hem omruilen. Wel zo fijn om te weten, nietwaar?

Ook is Profijt Meubel aangesloten bij de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW), waardoor je als consument extra bescherming op je aankoop krijgt. Wil je onze collectie banken toch liever eerst even uitproberen voordat je een definitieve beslissing maakt? Kom dan gewoon eens langs bij een Profijt Meubel winkel.