12 producten

12 producten

Eetkamerstoelen grijs

Je hebt een eettafel gevonden waar je helemaal verliefd op bent… maar je hebt de juiste eetstoelen nog niet gevonden. Dat kan ook best lastig zijn. Tenslotte ga je er vier, zes, acht of misschien zelfs tien van kopen! Gelukkig kun je altijd nog terecht bij Profijt Meubel voor mooie én betaalbare eetstoelen. Neem eens een kijkje in onze collectie grijze eetkamerstoelen en laat je inspireren door de meest stijlvolle modellen!

12 producten

 1. Eetkamerstoel Maleo antraciet
  Eetkamerstoel Maleo antraciet
  € 129,95
  • Uit voorraad leverbaar
 2. Deal
  Eetkamerstoel Minot antraciet
  Eetkamerstoel Minot antraciet

  € 129,95

  € 119,95

  • Uit voorraad leverbaar
 3. Deal
  Eetkamerstoel Taliga antraciet
  Eetkamerstoel Taliga antraciet

  € 99,95

  € 89,95

  • Uit voorraad leverbaar
 4. Eetkamerstoel Bransan
  Eetkamerstoel Bransan
  € 129,95
  • Uit voorraad leverbaar
 5. Deal
  Eetkamerstoel Pareda grey
  Eetkamerstoel Pareda grey

  € 109,95

  € 99,95

  • Uit voorraad leverbaar
 6. Eetkamerstoel Colby antraciet
  Eetkamerstoel Colby antraciet
  € 119,95
  • Uit voorraad leverbaar
 7. Eetkamerstoel Pasco antraciet
  Eetkamerstoel Pasco antraciet
  € 99,95
  • Uit voorraad leverbaar
 8. Eetkamerstoel Bransan steel
  Eetkamerstoel Bransan steel
  € 129,95
  • Uit voorraad leverbaar
 9. Eetkamerstoel Pasco steel
  Eetkamerstoel Pasco steel
  € 99,95
  • Uit voorraad leverbaar
 10. Eetkamerstoel Orneta grey
  Eetkamerstoel Orneta grey
  € 79,95
  • Uit voorraad leverbaar
 11. Armstoel Myro wood
  Armstoel Myro wood
  € 194,95
 12. Eetkamerstoel Orense graphite
  Eetkamerstoel Orense graphite
  € 149,95
Geen verdere producten.

Waarom een eetkamerstoel grijs?

Grijs is nog altijd een van de meest populaire kleuren in interieurdesign, en het is niet moeilijk om te zien waarom. Je kunt met grijs net zo goed een warme als een koele sfeer creëren; het kan een levendige en energieke uitstraling hebben, maar ook een kalmerend en rustig effect opwekken. Een groot voordeel van grijs is dat het een zeer neutrale kleur is die je vrijwel overal mee kunt combineren. Met felle kleuren zoals geel, magenta en rood, maar ook met andere (warme) neutrale tinten zoals taupe en gebroken wit. Een eetkamerstoel in grijs is perfect tegen een muur in een opvallende kleur, maar kan ook heel goed werken als je juist de aandacht naar je eettafel wilt trekken.

Ons assortiment eetstoelen grijs

Of je nu op zoek bent naar licht- of donkergrijze eetkamerstoelen, met een minimalistisch, klassiek of industrieel design, bij Profijt Meubel kom je ongetwijfeld een grijze eetkamerstoel tegen die in alle opzichten aan je wensen voldoet. Veel van de eetkamerstoelen die in grijs kunnen worden uitgevoerd, bieden bovendien verschillende aanpassingsmogelijkheden. Afhankelijk van het model waar je voor gaat kun je kiezen uit bijvoorbeeld alternatieve stoelpoten of andere stiksels.

Tips voor het kiezen van eetkamerstoelen grijs

 • Kies een comfortabele eetstoel! Er is heel veel keuze op het gebied van beklede eetstoelen tegenwoordig. Ga bij voorkeur naar de winkel om een aantal verschillende stoelen uit te proberen. 
 • Zorg dat je voor aankoop de beschikbare ruimte opmeet. Je weten hoeveel stoelen je rond de eettafel kunt zetten zodat iedereen nog voldoende ruimte heeft. Hou ook rekening met de hoogte van de tafel en eventuele armleuningen. 
 • Beperk jezelf niet alleen tot eetstoelen. Een eetbank kan ook een mooie aanvulling zijn op je eethoek! Een aantal van onze grijze eetstoelen is tevens als eetbank verkrijgbaar.

Ja, ik heb interesse in grijze eetkamerstoelen!

Een grijze eetkamerstoel kopen? Dat doe je het liefst gewoon online. En dat kan bij Profijt Meubel! Bij ons ben je altijd verzekerd van een prima kwaliteit, de laagste prijs en een snelle levering. Daar hou je echt een goed gevoel aan over! Ben je achteraf toch niet helemaal tevreden met je aankoop? Geen probleem, dan maak je gewoon gebruik van onze gratis omruilgarantie (alleen geldig op zitmeubelen). En dankzij onze CBW-certificering profiteer je van nog meer bescherming op je aankoop. Wil je onze collectie grijze eetkamerstoelen toch liever eerst in het echt bekijken, dan nodigen we je graag uit om langs te komen bij één van onze winkels. Hier kunnen onze deskundige medewerkers je tevens bijstaan met een goed advies.