Na een lange en donkere winter kijken we heel erg uit naar het voorjaar. Gelukkig is het heel makkelijk om dat warme gevoel alvast in huis te halen. En dat met een klein budget! Want met deze leuke woonaccessoires maak je je interieur klaar voor het voorjaar.

Fleurig en kleurig

Waar denk jij aan bij de lente? Juist, bloemetjes natuurlijk! En daar hoef je geen duur boeket voor in huis te halen. Met kunstbloemen krijg je namelijk hetzelfde effect. Combineer de bloemen met kunsttakken in bijvoorbeeld een opvallend gekleurde vaas. Dit fleurt je hele interieur op.

Producten: Roze kunstbloem, Vaas Akoda, Sierkussen Posy, Sierkussen Olly, Gele kunstbloem

Zachte pastelkleuren

Pastel is altijd een goed idee! Deze subtiele kleuren zorgen voor een rustgevende en frisse uitstraling. Denk bijvoorbeeld aan zachtroze, lichtblauw en mintgroen. Met sierkussens en woonaccessoires in pasteltinten creëer je een luchtige sfeer die perfect past in ieder interieur.

Producten: Beige vaas, Roze sierkussen, Groene fles, Beige plaid, Roze kunstbloem

Hemelsblauw en grasgroen

Een felblauwe lucht, groen gras… Dit heerlijke buitengevoel haal je naar binnen met prachtige blauw- en groentinten. Denk aan sierkussens, vaasjes, en groene kunsttakken. Van dit kleurenpalet word je toch gelijk vrolijk?

Producten: Sierkussen vierkant, Kunstbloem blauw, kunsttak groen, Sierkussen rond, Vaas groen

Hoe haal jij de lente in huis dit jaar? In onze winkels kun je de gehele collectie bekijken en volop inspiratie opdoen. De meubels zijn mooi gestyled met de accessoires, waardoor je gelijk een idee hebt hoe het er in jouw interieur uit komt te zien!