9 producten

9 producten

Vierkante bijzettafel

Bijzettafel vierkant

Een bijzettafel kan fungeren als voetstuk voor een blikvanger in je ruimte, een trouwe metgezel in je zithoek of een klein meubel dat alleen tevoorschijn komt als je bezoek ontvangt.

Is het niet tijd om een nieuwe beste vriend voor je bank aan te schaffen? Bij Profijt Meubel vindt je het grootste aanbod vierkante bijzettafels tegen de laagste prijzen!

9 producten

 1. Salontafel 67x67 Mantera
  voorraad
  Salontafel 67x67 Mantera
  € 299,00
  • Uit voorraad leverbaar
 2. Bijzettafel Mazedo
  voorraad
  Bijzettafel Mazedo
  € 379,00
  • Uit voorraad leverbaar
 3. Bijzettafel 68x68 Satriani
  voorraad
  Bijzettafel 68x68 Satriani
  € 249,00
  • Uit voorraad leverbaar
 4. Bijzettafelset Northwood
  voorraad
  Bijzettafelset Northwood
  € 149,95
  • Uit voorraad leverbaar
 5. Bijzettafel 80x80 Mortara
  voorraad
  Bijzettafel 80x80 Mortara
  € 379,00
  • Uit voorraad leverbaar
 6. Bijzettafelset Northwood
  voorraad
  Bijzettafelset Northwood
  € 149,95
  • Uit voorraad leverbaar
 7. Bijzettafelset Buckley
  voorraad
  OP=OP
  Bijzettafelset Buckley

  € 199,95

  € 179,95

  • Uit voorraad leverbaar
 8. Bijzettafel 60x60 Newhaven
  voorraad
  Bijzettafel 60x60 Newhaven
  € 159,00
  • Uit voorraad leverbaar
 9. Bijzettafel 60x60 Newhaven
  voorraad
  Bijzettafel 60x60 Newhaven
  € 159,00
  • Uit voorraad leverbaar
Geen verdere producten.

Hoe kies ik de ideale vierkante bijzettafel?

Er zijn verschillende factoren om mee te nemen in je overweging voor een nieuwe vierkante bijzettafel. Om te beginnen het formaat. Bekijk waar je je nieuwe bijzettafel wilt neerzetten en hoeveel ruimte deze maximaal in beslag mag nemen. Het spreekt voor zich dat een kleinere ruimte vraagt om een kleiner model. De meeste mensen zetten een bijzettafel naast de bank neer; in dat geval is het raadzaam om ook naar de hoogte kijken. Een goede richtlijn is dat een bijzettafel ongeveer even hoog of net iets lager moet zijn dan de armleuning van de bank. Heb je een bank zonder armleuning, kies dan voor een model dat even hoog is als de zitting. Ook functionaliteit is een belangrijk punt. Als je behoefte hebt aan meer opbergruimte, dan is een vierkante bijzettafel met een legplank of opbergvak onder het tafelblad ideaal.

Ons assortiment vierkante bijzettafels

Profijt Meubel biedt zeer betaalbare kwaliteitsproducten in tal van uitvoeringen, geschikt voor alle denkbare interieurstijlen. Onze collectie vierkante bijzettafels is daar geen uitzondering op! Zo kun je kiezen voor een van onze volledig houten bijzettafels, of voor een bijzettafel met een houten tafelblad en een metalen onderstel. Ook wat betreft afmetingen is er volop keus. Een deel van onze vierkante bijzettafels is overigens ook verkrijgbaar als salontafel, eettafel of bartafel. Dit maakt het makkelijker dan ooit tevoren om een mooi geheel van je interieur te creëren; daar hoef je geen interieurontwerper voor te zijn!

Ja, ik heb interesse in een vierkant bijzettafeltje!

Het aanbieden van kwalitatief hoogwaardige meubelen tegen de allerlaagste prijs. Dat is de missie van Profijt Meubel! Dat we daar steeds weer in slagen wordt bevestigd door de vele positieve recensies van onze enthousiaste klanten. Ook goed om te weten is dat je bij ons veel meer zekerheid hebt dan bij veel andere woonwinkels. Profijt Meubel is namelijk CBW-erkend, wat betekent dat we algemene voorwaarden hanteren die jou als consument extra bescherming bieden. Dat vierkant bijzettafeltje kun je dus met een gerust hart online bestellen. Mocht je het prettiger vinden om ons aanbod eerst even van dichtbij te bewonderen en de verschillende modellen met elkaar te vergelijken, dan nodigen we je graag uit om langs te komen bij een Profijt Meubel vestiging. Met zo’n 35 winkels door heel Nederland zijn we altijd in de buurt!