Taupe bank

Wie zegt dat een neutraal kleurenpalet stopt bij gebroken wit? Met tinten die zo gevarieerd zijn als mauve, drijfhout grijs en romig beige, zijn neutrale kleuren tegenwoordig allesbehalve saai. Sterker nog, er is een neutrale kleur die we steeds vaker tegen komen in interieurdesign: taupe. Een taupe bank is dan ook een uitstekende aanwinst voor bijna elk interieur. Laat je inspireren door de taupe bankstellen van Profijt Meubel!

Uw zoekopdracht heeft geen resultaten opgeleverd.
Geen verdere producten.

Bank taupe styling tips

Taupe is een van de meest veelzijdige kleuren die er zijn. Het voelt verfijnd, sereen en simpel, maar oogt veel warmer dan gewoon wit en kan gecombineerd worden met vele accentkleuren. Hoewel taupe beschouwd mag worden als een neutrale kleur, zal je zien dat er zowel warme als koele variaties van deze kleur zijn. Warme taupe variaties hebben een zacht rode, roze of paarse ondertoon, de koelere variaties hebben eerder een grijze dan een bruine basis en soms een groene tint. Een bank in een koele taupe variaties is uitstekend te combineren met grijze en blauwe tinten, voor een strakke, moderne look. In een meer traditioneel interieur kun je voor warm taupe kiezen. Een taupe bank komt het beste tot zijn recht wanneer deze gecombineerd wordt met donker hout, puur wit, chroom en zilver.

Ons bankstellen taupe assortiment

Profijt Meubel biedt een indrukwekkend assortiment met taupe bankstellen, in vele verschillende stijlen, uitvoeringen en afmetingen. Een groot deel van de banken is in verschillende opstellingen leverbaar. Denk bijvoorbeeld aan een 2 zits bank, 4 zitsbank of loveseat. Of wat dacht je van een taupe hoekbank, eventueel aangevuld met een bijpassende hocker? Veel modellen bieden ook nog eens een breed scala aan aanpassingsmogelijkheden. Hierbij kun je denken aan bank pootjes in verschillende hoogtes en met verschillende afwerkingen, en een zachter of juist steviger zitcomfort. Laat je vooral niet overweldigen door al die opties; het is voor jou de kans om eindelijk het perfecte taupe bankstel samen te stellen! Wil je je nieuwe zithoek helemaal af maken, kijk dan ook eens bij onze collectie salontafels!

Ja, ik wil een bankstel taupe kopen!

Een mooi taupe bankstel van een prima kwaliteit hoeft je echt de kop niet te kosten. En al helemaal niet als je je bank aanschaft bij Profijt Meubel; bij ons ben je altijd verzekerd van de laagste prijs! Echter zijn onze klanten ook erg tevreden over de service die we leveren. Zo zorgen we altijd voor een snelle levering van je nieuwe bank. En als je taupe bankstel achteraf toch niet helemaal naar wens is, kun je altijd nog terugvallen op onze gratis omruilgarantie op zitmeubelen. Wil je onze taupe bankstellen liever eerst op je gemak uitproberen voordat je een beslissing neemt? Dan nodigen we je graag uit om langs te komen bij een van de Profijt Meubel winkels. Hier kun je tevens bij ons deskundig personeel terecht voor vragen of advies.